O Ses rap 1 Kim Kazandı?

İçindekiler:

  1. O Ses rap 1 Kim Kazandı?
  2. O Ses rap kendi şarkıları mı?
  3. O Ses rap nedir?
  4. O Ses Türkiye Hadise var mı?
  5. O Ses Hadise yerine kim geldi?
  6. Heja kimdir vikipedi?

O Ses rap 1 Kim Kazandı?

Sezon ön bakış
SezonBaşlangıçKazanan
1Oğuz Berkay Fidan
21 Ekim 2012Mustafa Bozkurt
3Hasan Doğru
12 satır daha

O Ses rap kendi şarkıları mı?

Sagopa Kajmer ve Ceza'nın jürileri olacağı bir rap yarışması gelecek dedikoduları internette dolaşırken, Acun Ilıcalı bugün duyurdu! O Ses Türkiye Rap yarışması, TV8'in sevilen müzik yarışması O Ses Türkiye'nin yalnızca Rap müzik alanında ekranlara gelecek müzik yarışması olacak.

O Ses rap nedir?

Eypio, Murda, Mero ve Hadise'nin jüri üyesi olacağı O Ses Türkiye Rap'te, hem birbirinden iyi performanslara, hem de yarışmacıların rap müziğe nasıl başladıklarına dair hikayelere tanık olun.” ifadeleriyle tanıtılan program, kendi izleyici kitlesinin merak ettiği bir format.

O Ses Türkiye Hadise var mı?

2011 yılından bu yana O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda yer alan Hadise'nin yeni sezonda olmayacağını söyleyen Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye'yi ikiye ayırdık. Bir de 'O Ses Rap' var. Hadise'de orada. Hem Hadise çok başarılı oldu hem de program çok başarılı oldu.

O Ses Hadise yerine kim geldi?

Acun Ilıcalı'dan O Ses Türkiye açıklaması: Hadise'nin yerine Oğuzhan Koç - Magazin Haberleri | NTV.

Heja kimdir vikipedi?

Gerçek Adı Heja Dindar olan ünlü sanatçı,21 Haziran 1991'de İstanbul'da doğdu. 2008'den bu yana Rap performansıyla beğeni topluyor. Heja,Sanatçı, 2009 yılında "Telaş" ve "Gayet Sade" isimli internet albümlerini yayınladı. 2012 yılında Sansar Salvo ile babası "Selim Dindar" anısına "Anlat" adlı albüm hazırladı.