2019 bekçi yazılı sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2019 bekçi yazılı sınavı ne zaman?
  2. Bekçi alımında yazılı sınav var mı?
  3. Bekçilik sınavı kaç dakika sürüyor?
  4. 2021 bekçi alımı nereye başvurulur?
  5. Bekçi alımı sınavı nasıl yapılır?

2019 bekçi yazılı sınavı ne zaman?

İşte EGM bekçilik yazılı sınav konuları ve çıkmış sorular. EGM bünyesinde çalışmak üzere alınacak 8 bin bekçinin beklediği haber geldi. 13 Temmuz 2019 tarihinde düzenlenecek bekçilik yazılı sınavı tarihi belli oldu. 1. dönem sınavı saat 09:00'da, 2.dönem sınavı ise 14:00'da düzenlenecektir.

Bekçi alımında yazılı sınav var mı?

Yapılan açıklamada; “2018 tarihli ve 30348 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe giren Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin Yazılı Sınav başlıklı 13 ve 14'üncü maddeleri kapsamında tarihinde 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır.

Bekçilik sınavı kaç dakika sürüyor?

Mahalle ve çarşılarda bekçi olmak isteyen vatandaşlar, bugün yapılacak sınavda ter dökecek. Bekçilik sınavı bugün saat 14.00'de başlayacak ve toplam 120 dakika sürecek.

2021 bekçi alımı nereye başvurulur?

Bekçi olmak için resmi olarak polis akademi ve Emniyet Genel Müdürlüğü sayfalarından bekçi başvuru tarihi duyurusu yapıldığında internet üzerinden e-devlet girişinizle yada polis akademisi sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

Bekçi alımı sınavı nasıl yapılır?

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş sınavı, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınavı şeklinde yapılır. Adayların başvuru ve sınav merkezleri ve sınav tarihleri kesinleşip internet üzerinden ilan edildikten sonra değiştirilemez. Sınav komisyonu kararlarına itiraz edilemez.