Urla'ya doğalgaz geldi mi?

İçindekiler:

  1. Urla'ya doğalgaz geldi mi?
  2. Seferihisar'a Doğalgaz ne zaman gelecek?
  3. Yenifoça da doğalgaz var mı?
  4. Çeşmealtı doğalgaz var mı?
  5. Doğalgaz Baglatmak ne kadar?
  6. Izmir Doğalgaz Genel Müdürü kim?
  7. Izmir Doğalgaz ne zaman açılır?

Urla'ya doğalgaz geldi mi?

Urla, Seferihisar ve Foça'ya Doğalgaz verildi22.11.2018 Yatırım programı kapsamında doğalgaz şebeke genişletme çalışmalarını sürdüren İzmir Doğalgaz; Urla, Seferihisar ve Foça sakinlerini doğalgazla buluşturdu.

Seferihisar'a Doğalgaz ne zaman gelecek?

Doğalgaz ana şebeke borularının döşenmesi için çalışmalar yıl içerisinde başlayacak. Önümüzdeki yıl ise Akarca bölgesi dâhil olmak üzere Tepecik Mahallesi'nin tamamı doğalgaza kavuşacak. 2022 yılında buna daha hız kazandırarak, 2023'e kadar Seferihisar'da doğalgazı olmayan mahalle bırakmayacağız.

Yenifoça da doğalgaz var mı?

İzmir ve çevre ilçelere ucuz, temiz konforlu enerjiyi getiren İzmir Doğal Gaz 2020 yılı yatırım program kapsamında Yeni Foça'da bulunan dağıtım şebekesini genişletecek. ... Yeni Foça'da 2018 yılında Cumhuriyet Mahallesi'nde başlatılan doğal gaz çalışmaları, bu yıl üç mahalleyi kapsayacak şekilde genişletilecek.

Çeşmealtı doğalgaz var mı?

İlk etapta geçtiğimiz Ağustos ayında Urla Atatürk ve Şirinkent Mahalleri'nde doğalgaz alt yapı çalışmaları start aldı. ... Urla'da şu an Zeytinalanı, Kalabak, Çamlıçay, Şirinkent, Fevzi Çakmak ve Atatürk beldeleri ve mahallerinde doğalgaz kullanıyor. Çeşmealtı ise Nisan'da doğalgazdan faydalanabilecek.

Doğalgaz Baglatmak ne kadar?

Konut ve ısınma amaçlı yerlerde, 200 m2 ye kadar 1 BBS, sonraki her 100 m2'ye kadar alan için 1 BBS alınır. 2021 yılı abone bağlantı bedeli ilk 200 m,7 TL; sonraki her BBS için 570,5 TL olarak alınır.

Izmir Doğalgaz Genel Müdürü kim?

İzmir Doğalgaz'ın Yeni Genel Müdürü Ahmet Yetik21.11.2017.

Izmir Doğalgaz ne zaman açılır?

İzmirGaz şubelerinin genel şekilde; sabah saati 08.30'da açıldığını ve akşam saati 18.30'da kapattığını söylemek mümkündür. Şubeler bunun dışında 12.30 ile 13.30 saatleri içerisinde öğle tatili yani öğle arası vermektedir. Bu yüzden de bu saatler arasında şubeler kapalıdır.