AÖF Yaz Okulu Diploma ne zaman verilecek?

İçindekiler:

  1. AÖF Yaz Okulu Diploma ne zaman verilecek?
  2. Açıköğretim fakültesi diploması nereden alınır?
  3. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim diploması nereden alınır?
  4. 2021 AÖF Diplomaları ne zaman verilir?

AÖF Yaz Okulu Diploma ne zaman verilecek?

AÖF DİPLOMA NE ZAMAN VERİLİR? Dönem sonu sınav sonuçları açıklandıktan sonra mezun olan öğrencilerin diplomaları 20 gün içinde hazırlanarak öğrencilerin bağlı oldukları Açıköğretim Fakültesi Bürolarına gönderilmekte.

Açıköğretim fakültesi diploması nereden alınır?

AÖF DİPLOMA SORGULAMA NASIL YAPILIR? AÖF diplomaları https://www.anadolu.edu.tr/diploma-dogrula adresi üzerinden sorgulanabilir. Öğrenciler T.C kimlik numarası ve diploma numarası girerek diplomalarını doğrulayabilir.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim diploması nereden alınır?

Mezunlarımız bağlı oldukları AÖF bürosuna özel kimlik ve öğrenci kimlik/tanıtım kartlarıyla kendileri veya yasal vekilleri başvurarak imza karşılığında diplomalarını alabilirler. Bunların dışında hiç kimseye diploma verilmez. Diplomalar öğrencinin adresine veya istediği resmî kurumlara posta veya kargo ile gönderilmez.

2021 AÖF Diplomaları ne zaman verilir?

2020-2021 dönemi AÖF mezunları için diploma ne zaman ve nasıl verilecek sorusu, öğrenciler tarafından merak edilenler arasında. Sınavlarını ve eksik derslerini tamamlayarak diploma almaya hak kazanan öğrenciler 14 Temmuz'dan itibaren AÖF bürosuna giderek imza karşılığı diplomalarını alabilecek.