Ilık limonlu su zayıflatır mı?

İçindekiler:

  1. Ilık limonlu su zayıflatır mı?
  2. Limon suyu soğuk içilir mi?
  3. Zayıflamak için limonlu su nasıl hazırlanır?
  4. Limonlu su nasil yapılır?

Ilık limonlu su zayıflatır mı?

Limonlu su, kilo kaybını hızlandırabilir. Ayrıca kilo vermeyi kolaylaştırıcı özelliklerinin yanında vücudunuzdaki toksinleri de temizler. Limonlu su, iyi bir idrar söktürücü ve sindirim tetikleyici olarak da zayıflarken size fayda sağlar. Ve tabii C vitamini deposu olarak da bağışıklık sisteminize iyi gelir.

Limon suyu soğuk içilir mi?

Kilo kaybı açısından limonlu suyun sıcak veya soğuk içilmesi arasında çok büyük bir fark bulunmuyor. Ancak vücut ısısının korunması için enerji harcanması gerektiği için limonlu suyun da soğuk içilmesinin enerji harcanması bakımından daha uygun olduğu düşünülüyor.

Zayıflamak için limonlu su nasıl hazırlanır?

Altını çizmemiz gereken konu şudur: C vitami içeren limon suyunun tek başına zayıflatıcı ve yağ yakıcı etkisi yoktur. Ancak egzersiz ile birlikte tüketilen C vitamini yağ yakma metabolizmasını uyararak yağ oranımızda düşüş sağlayabilmektedir.

Limonlu su nasil yapılır?

Dilimlediğiniz limonların bir kısmını sıkın. Sıktığınız dilimlerin kabuklarını da suya rendeleyin. Geriye kalan dilimleri de karışımı taşıyacağınız şişeniz, kupanız ya da fincanınıza koyun. Tercihinize bağlı olarak da ağzına kadar sıcak ya da soğuk suyla doldurarak afiyetle için.