Bagfs neden kapandı?

İçindekiler:

  1. Bagfs neden kapandı?
  2. Bagfs kapatıldı mı?
  3. BAGFAŞ a ne oldu?
  4. BAGFAŞ mühürlendi mi?

Bagfs neden kapandı?

(BAGFAŞ), Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla açıklama yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca cumartesi günü yapılan açıklamada, Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan ve denizi kirlettiği gerekçesiyle gündeme gelen BAGFAŞın, faaliyetlerinin durdurulduğu bildirildi.

Bagfs kapatıldı mı?

(BAGFAŞ), 14 Haziran'da Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla yaptığı açıklamada, işletmenin 50 günlük verilen süre sonunda faaliyetini durduracağı belirtilerek, şirket yönetiminin, karara karşı yasal haklarını kullanacakları belirtti.

BAGFAŞ a ne oldu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca cumartesi günü yapılan açıklamada, Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan ve denizi kirlettiği gerekçesiyle gündeme gelen Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş'nin (BAGFAŞ) faaliyetlerinin durdurulduğu bildirildi.

BAGFAŞ mühürlendi mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Marmara Denizi Eylem Planı kapsamında yürütülen denetim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Balıkesir Valiliği'nin de suç duyurusunda bulunduğu BAGFAŞ'ın mühürlenerek faaliyetleri durdurulduğunu açıkladı.