Riva Plajı kaç TL?

İçindekiler:

  1. Riva Plajı kaç TL?
  2. Riva Elmasburnu müsilaj var mı?
  3. Riva Elmasburnu kadınlar günü ne zaman?
  4. Riva Elmasburnu Tabiat Parkı nasıl gidilir?

Riva Plajı kaç TL?

ELMASBURNU PLAJI GİRİŞ ÜCRETİ Çalışmaların tamamlanmasının ardından plaj ücretleri de açıklandı. Tarifeye göre, Riva Elmasburnu Plajı giriş ücreti kişi başı 8 TL olurken, otomobil içerisinde 4 kişi ücreti 24 TL oldu. Motosiklet 16 TL, Minibüs 128 TL, Loca 200 TL ve Kamelya ücreti de 50 TL olarak belirlendi.

Riva Elmasburnu müsilaj var mı?

Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri kadınlara özel olan bir plajdır. Elmasburnu kadınlar plajında musilaj var mı, riva'da bulunan karadeniz sahili olan elmasburnu plajı içersinde musilaj yoktur. Elmasburnu Plaj servisi, Genel Kordinatör Meral Hanım rezervasyon 0536 231 38 43 telefon numarasıdır.

Riva Elmasburnu kadınlar günü ne zaman?

Elmasburnu plajı, deniz, plaj seven hanımlar için istanbulda gidilecek Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği güzide bir kadınlar plajımızdır. Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri kadınlara özel olan bir plajdır.

Riva Elmasburnu Tabiat Parkı nasıl gidilir?

Buraya toplu taşıma veya hususi aracınız ile rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs ile gelmek isteyen kişiler, 137 nolu otobüse binerek bölgeye ulaşabilirler. Elmasburnu Tabiat Parkı'na gitmek için, TEM otoyolu üzerinden Kavacık'tan Riva'ya ulaşan otoyol kullanılabilir..