MEB kırtasiye ödeneği ne zaman ödenecek?

İçindekiler:

  1. MEB kırtasiye ödeneği ne zaman ödenecek?
  2. Okul parası ne zaman yatar?
  3. Eğitim Öğretime Hazırlık Ödeneği niçin verilir?
  4. Öğretim yılına hazırlık ödeneği nedir?
  5. Müdür Yardımcısı kırtasiye yardımı alır mı?

MEB kırtasiye ödeneği ne zaman ödenecek?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu yıl 1250 lira olarak ödenecek olan kırtasiye parasının 2 Eylül tarihinden itibaren yatırılacağını duyurdu. Her yıl eğitim-öğretim yılının Eylül ayında öğretmenlere verilen eğitim ödeneği bu yıl hakem kurulu kararı ile bin 250 lira olarak ödenecek.

Okul parası ne zaman yatar?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer imzasıyla illere gönderilen yazıda, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin, bu yıl 1250 lira olduğu belirtilerek, öğretmenlere bu ödemenin 'den itibaren yapılacağı bildirildi.

Eğitim Öğretime Hazırlık Ödeneği niçin verilir?

Eğitim Ödeneği - Çeşitli nedenlerle (ücretsiz izin, askerlik, doğum izni vs.) eylül ayında fiilen görevde olmayıp eğitim-öğretim yılı içinde göreve başlayanlara, göreve başlamalarının ardından belirli oranlarda verilir.

Öğretim yılına hazırlık ödeneği nedir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 32. Maddesine göre devlet okullarında görev yapan öğretmenlere, her öğretim yılında bir defaya mahsus olmak üzere öğretim yılının başladığı ay içinde öğretim yılına hazırlık ödeneği verilir. Eğitim ödeneği fiili olarak görevde olan öğretmenlere ödenir.

Müdür Yardımcısı kırtasiye yardımı alır mı?

Kırtasiye yardımı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 37. Maddesine göre, "Eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup; fiilen öğretmenlik yapanlara ( ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim ...