Kalıcı ruj lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Kalıcı ruj lekesi nasıl çıkar?
  2. Satenden ruj lekesi nasıl çıkar?
  3. Duvardan ruj lekesi nasıl çıkar?
  4. Mat ruj lekesi nasıl çıkar?
  5. Ruj yüzden nasıl çıkar?
  6. Oje lekesi nasıl çıkar?
  7. Fondöten Lekesi Nasıl Çıkar?
  8. Kumaştan kurumuş oje lekesi nasıl çıkar?
  9. Bluzdan fondöten lekesi nasıl çıkar?
  10. Likit fondöten lekesi nasıl çıkarılır?

Kalıcı ruj lekesi nasıl çıkar?

Ruh lekesini çıkarmak için bulaşık deterjanı uygulayınız. Sürülen ruj lekesinin üzerine, deterjandan biraz sürün ve 10 dakika kadar bekletiniz. Diğer bir ruj lekesi çıkarma yöntemi ise saç spreyi kullanımıdır. Ruj lekesinden kurtulmanın bir diğer yolu da kişisel bakım ürünü olan saç spreyidir.

Satenden ruj lekesi nasıl çıkar?

Ruj lekesi olan bölgenin altına bir havlu koyun ve lekeli bölgeye bolca saç spreyi sıkıp 15 dakika kadar bekleyin. Daha sonra lekenin üzerine bir bez ile tampon uygulayarak lekeyi tamamen yok edin.

Duvardan ruj lekesi nasıl çıkar?

Duvar, ayna benzeri yüzeylerden ruj lekesinin çıkarılması kumaşlara göre oldukça kolaydır. Genelde herhangi bir temizlik malzemesi ile ovalamanın yeterli olacağı bu tarz durumlarda hala lekeden izler görülüyorsa, bir pamuk üzerine aseton damlatılarak silinmesi ile tüm lekeden kurtulmak mümkündür.

Mat ruj lekesi nasıl çıkar?

Bulaşık deterjanı ile ruj lekesi çıkarmak Kıyafetlerden ruj lekesi çıkarmanın en bilinen yöntemlerinden biri de leke üzerine bulaşık deterjanı uygulamak. Ruj lekesinin olduğu bölgeyi hafifçe ıslattıktan sonra üzerine bir miktar bulaşık deterjanı dök ve 10 dakika kadar beklet.

Ruj yüzden nasıl çıkar?

Ruj lekesinin olduğu bölgeyi hafifçe ıslattıktan sonra üzerine bir miktar bulaşık deterjanı dök ve 10 dakika kadar beklet. Bir fırça ile çok hafifçe fırçaladıktan sonra yıka, eğer leke geçmemişse bu yöntemi birkaç kere daha tekrarlayabilirsin.

Oje lekesi nasıl çıkar?

Asetonlu bez veya pamuğu, kıyafetinizin üzerine uygulayın; ancak fazla bastırmayın. Ojeniz tahtaya döküldüyse, kıyafette olduğu gibi aseton uygulamamalısınız. Oje lekesinin oluştuğu kısma saç spreyi sıkmalısınız. 20-25 saniye sonrasında ise saç spreyini silin. Leke çıkana kadar işlemi uygulayın.

Fondöten Lekesi Nasıl Çıkar?

Bulaşık deterjanını ılık suya dökün ve lekeli kısmı bu karışımda 1-2 dakika bekletin. Ardından suyunu sıkıp lekeyi silerek temizleyin. - Lekenin olduğu alana bir miktar beyaz sirke dökün. Ardından bir fırça yardımıyla lekeyi dağıtmayacak şekilde fırçalayın.

Kumaştan kurumuş oje lekesi nasıl çıkar?

Bez veya pamuğa aseton dökün ve lekeyi hafif dokunuşlarla çıkarın. Kumaşın dokusuna zarar vermemek için çok sert bastırmayın. Eğer leke çıkmazsa yeni bir bez veya pamuk alarak işlemi tekrarlayın. Leke çıkarma işlemi bittiğinde kumaşı kurumaya bırakın.

Bluzdan fondöten lekesi nasıl çıkar?

Bulaşık deterjanını ılık suya dökün ve lekeli kısmı bu karışımda 1-2 dakika bekletin. Ardından suyunu sıkıp lekeyi silerek temizleyin. - Lekenin olduğu alana bir miktar beyaz sirke dökün. Ardından bir fırça yardımıyla lekeyi dağıtmayacak şekilde fırçalayın.

Likit fondöten lekesi nasıl çıkarılır?

Bu durumda fondöten lekesini çıkarmak için lekenin üzerine bir miktar tıraş köpüğü sıkın ve her zamanki gibi makineye atarak yıkayın. Fondöten lekesini çıkarmanın bir diğer yolu da bulaşık deterjanıdır. Bulaşık deterjanını ılık suya dökün ve lekeli kısmı bu karışımda 1-2 dakika bekletin.