Kargo kaç günde teslim edilmeli?

İçindekiler:

  1. Kargo kaç günde teslim edilmeli?
  2. Bir sipariş kaç günde gelir?
  3. PTT kargoları kaç günde gelir?
  4. Kurye çağırmak ücretli mı?
  5. Trendyol verilen sipariş kaç günde gelir?
  6. Aras Kargo kurye çağırdım ne zaman gelir?

Kargo kaç günde teslim edilmeli?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamHedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye6 km arası2 İş Günü
1200 km üstü3 iş günü
Kapıdan Şubeye600 km altı1 İş Günü
13 satır daha

Bir sipariş kaç günde gelir?

Siparişleriniz kargoya verildikten sonra şehrinize bağlı olarak değişiklik göstermekle beraber, normal şartlarda 1-3 iş gününde elinizde olur. Merkezimiz İstanbul olduğu için İstanbul'dan verilen siparişler, kargo yola çıktıktan sonra çoğunlukla 1 gündür. İstanbul dışı siparişler ise 2-3 gün içinde teslim edilir.

PTT kargoları kaç günde gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

Kurye çağırmak ücretli mı?

Genellikle yerel şirketlerde görülen bu durum, popüler şirketlerde ise görülmemektedir. Çoğu kargo firması, web siteleri üzerinden de adrese kurye çağırma hizmeti vermektedir. ... Bu hizmetler, çoğu kargo firmasında ücretsiz olarak verilmektedir.

Trendyol verilen sipariş kaç günde gelir?

Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde "Siparişlerim" sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe "24 saatte kargoda" yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Aras Kargo kurye çağırdım ne zaman gelir?

Çağrı merkezi için 444 25 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Aras Kargo'da 15:30'dan sonra yapılan kurye çağırma talepleri ertesi gün kayıtlara düşer ve ertesi gün adresinize gelirler. Cumartesi günü yani hafta sonu da 12:00'ye kadar evden veya adresten kargo alınmaktadır.