Şirkete E-Devlet alınır mı?

İçindekiler:

  1. Şirkete E-Devlet alınır mı?
  2. Nasıl e-devlet şifresi alınır?
  3. 18 yaş altı e devlet şifresi Veli alabilir mi?
  4. E devlet işletmesi kimde?
  5. E-devlet Hangi Bakanlığa?
  6. E-devlet şifresi kişiye özel mi?

Şirkete E-Devlet alınır mı?

e-Devlet Kapısı Bu sayfa üzerinden ticari işletmeler/ şirketler için sunulan hizmetlere ulaşabilirsiniz. Bu hizmetleri kullanabilmeniz için MERSİS (Merkezi Sicil Kayıt Sistemi)'te yetkili olmanız gerekmektedir.

Nasıl e-devlet şifresi alınır?

Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

18 yaş altı e devlet şifresi Veli alabilir mi?

18 YAŞ ALTI E DEVLET ŞİFRESİ ALABİLİR Mİ? 15 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, mavi kartlılar ve yabancılar üzerinde T.C. ... Bunun yanı sıra mahkeme kararıyla kendine vasi tayin edilmiş kişiler vasileri aracılığıyla e-Devlet Kapısı şifresi temin edebilirler.

E devlet işletmesi kimde?

Kurulum ve İşletme e-Devlet Kapısı'nın kurulması ve yönetilmesi görevi T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A.Ş. tarafından yapılmaktadır. Bu sayfa en son tarihinde güncellenmiştir.

E-devlet Hangi Bakanlığa?

e-Devlet Kapısı'nın kurulması ve yönetilmesi görevi T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A.Ş. tarafından yapılmaktadır.

E-devlet şifresi kişiye özel mi?

e-Devlet Kapısı üzerinden verilen hizmetler yüksek güvenlik seviyesi gerektirdiğinden, şifreler başvuru sahipleri için özel olarak oluşturulmaktadır. Bu nedenle ilk şifreler ancak kimlik ibrazı ve şahsen başvuru ile verilmektedir.