PTT Kargo hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?
  2. PTT Kargo Kapanmada açık mı?
  3. PTT Kargo resmi tatillerde açık mı?
  4. PTT Kargo yasaklarda çalışıyor mu?
  5. Kısıtlamada kargo şubeleri açık mı?
  6. Resmi tatillerde kargo çalışır mı?
  7. PTT Kargo Arefe günü açık mı?
  8. PTT kargo bugün kaça kadar çalışıyor?

PTT Kargo hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?

PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. ... PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT Kargo Kapanmada açık mı?

Tam kapanma kapsamın ilan edilen sokağa çıkma yasağında PTT'nin açık olacağı yayınlanan genelge ile belirlendi. Tam kapanma döneminde PTT'ler 10:00- 16:00 arasında hizmet vermeye devam edecekler.

PTT Kargo resmi tatillerde açık mı?

Kargolar resmi tatillerde hizmet vermediği için 30 Ağustos Zafer Bayramı yani bugün tüm kargolar kapalı... Dolayısıyla diğer kargolarda olduğu gibi PTT şubeleri ve PTT Kargo bugün kapalı olacak ve hizmet verilmeyecek. Yani kargo teslimatı ve kargo kabulü bugün yapılmayacak.

PTT Kargo yasaklarda çalışıyor mu?

Bu kapsamda PTT'lerin açık olduğu kesinleşti. Genelgeye göre; Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar,Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları yasaktan muaf olacak.

Kısıtlamada kargo şubeleri açık mı?

Tam kapanma genelgesi içerisinde Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi de paylaşıldı. Bu listenin 22. maddesinde “Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları” da bulunuyor. Bu nedenle kargocular kısıtlamadan muaf olacaklar.

Resmi tatillerde kargo çalışır mı?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak.

PTT Kargo Arefe günü açık mı?

PTT KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? PTT Kargo, arefe günü yarım gün yani saat 09.00 ile 12.30 arası hizmet verecek. Bu vakte kadar yetişmeyen kargolar bayramdan sonra teslim edilecek. PTT şubeleri ve kuryeleri Kurban Bayramı'nda hizmet veremeyecek.

PTT kargo bugün kaça kadar çalışıyor?

PTT kargo sabah 08:30 akşam 17:00 saatleri arasında hizmet veriyor.