LYS tercihleri son gün ne zaman?

İçindekiler:

  1. LYS tercihleri son gün ne zaman?
  2. 2021 tercih donemi ne zaman?
  3. LGS ikinci tercih son gün ne zaman?
  4. YKS son tercih ne zaman?
  5. LGS 2 Tercih Ne Zaman Yapılacak 2021?
  6. 2021 ek tercih ne zaman acıklanacak?
  7. Tercih zamanı ne zaman YKS?

LYS tercihleri son gün ne zaman?

YKS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR? YKS tercih sonuçları için henüz ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak YKS tercih işlemlerinin 20 Ağustos'ta sona erecek olmasının ardından erişime açılabilecek. Kılavuzda yer alan bilgilere göre “Elektronik kayıt” 4- tarihleri arasında yapılacak.

2021 tercih donemi ne zaman?

Adaylar tercihlerini, 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından kendileri yapacaklar.

LGS ikinci tercih son gün ne zaman?

LGS 2. nakil tercih başvuruları 6 Ağustos'ta sona erecek, sonuçları ise 9 Ağustos'ta açıklanacak. Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarını açıkladı. LGS kapsamında, yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarına "meb.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

YKS son tercih ne zaman?

Kimlik Numaraları ve şifreleriyle veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından kendileri yapacaklar. Tercih işlemleri, 20 Ağustos 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecek.

LGS 2 Tercih Ne Zaman Yapılacak 2021?

Yerleştirmeye esas nakil işlemi için; tercih başvuruları 02-06 Ağustos 2021 tarihlerinde saat 17.00'ye kadar yapılabilecektir. Her nakil döneminde öğrenciler, her gruptan en fazla 3 (üç) okul tercihinde bulunabileceklerdir.

2021 ek tercih ne zaman acıklanacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 01 Ekim 2021 tarihinde saat 10.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir.

Tercih zamanı ne zaman YKS?

Adaylar, 2021-YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20- tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından bireysel olarak kendileri yapacaklardır.