Ahmet Suphi nereye gömüldü?

İçindekiler:

  1. Ahmet Suphi nereye gömüldü?
  2. Ozgecanin katilleri ne oldu?
  3. Özgecan ın katili nereye gömüldü?
  4. Gültekin alan ne kadar ceza aldı?
  5. Özgecan ın katili gömüldü mü?
  6. Özgecan Aslan nasil öldü?

Ahmet Suphi nereye gömüldü?

Özgecan Aslan'ın cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken'in Adana Devlet Hastanesi morgunda bekletilen cenazesi, ailesi tarafından alınarak dün gece Mersin'de adı açıklanmayan bir mezarlığa defnedildi.

Ozgecanin katilleri ne oldu?

Saldırıda Ahmet Suphi Altındöken hayatını kaybetmiş, babası ise yaralanmış, soruşturma kapsamında Alan ile olaya karıştıkları iddia edilen Hüsamettin B, Gamze B. ile Hacı Ahmet Ö, Ahmet Tekin Baykal ve Ferat Y. tutuklanmış, S.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Özgecan ın katili nereye gömüldü?

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçen yıl öldürülen üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in ortada kalan cenazesi, dün gece morgdan alınarak adı açıklanmayan bir mezarlığa defnedildi.

Gültekin alan ne kadar ceza aldı?

AYNI CEZA VERİLDİ Mahkeme başkanı, daha önce sanıklarla ilgili verdikleri kararda direnme kararı aldıklarını belirterek sanık Gültekin Alan'ı “tasarlayarak adam öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Özgecan ın katili gömüldü mü?

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçen yıl öldürülen üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in ortada kalan cenazesi, dün gece morgdan alınarak adı açıklanmayan bir mezarlığa defnedildi. ... Sivil plakalı bir kamyonete konulan cenaze Mersin'e doğru götürüldü.

Özgecan Aslan nasil öldü?

Türkiye'de büyük tepkiye neden olan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan tarihinde bindiği minübüsün şoförünün tecavüz girişimine direndiği için bıçaklanarak katledilmişti. Aslan binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verilirken Türkiye genelinde kadına şiddet protestoları düzenlenmişti.