K Belgesi e Devlet'ten nasıl alinir?

İçindekiler:

  1. K Belgesi e Devlet'ten nasıl alinir?
  2. K belgesi nasıl alınır kaç para?
  3. K2 Yıldız Belgesi nasıl alınır?
  4. K 2 kaç TL?
  5. K2 * belgesi hangi araçlar için gerekli?

K Belgesi e Devlet'ten nasıl alinir?

1) E-devlet şifresiyle giriş yapın. 2) Kurumlar arasından “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını” bulup-tıklayın, 3) “Yetki Belgesi İşlemleri” bölümünden “Yetki Belgesi İlk Başvuru/Yenileme” kısmına giriş yaptıktan sonra açılan sayfanın sağ üstündeki “Yeni başvuru” butonuna basın ve almak istediğiniz yetki belgesini seçin.

K belgesi nasıl alınır kaç para?

Sadece kamyonet/kamyonetlerle taşımacılık faaliyetinde bulunacak olan gerçek veya tüzel vergi mükellefi taşımacılar için K1 yetki belgesi bedeli 2.500,-TL, Kamyon, tır, kırkayak vs gibi azami yüklü ağırlığı 3,5 ton' dan fazla araç/araçlarla taşımacılık faaliyetinde bulunacak olanlar için 10.000,-TL' dır.

K2 Yıldız Belgesi nasıl alınır?

YILDIZLI K2 YETKİ BELGESİ NEREDEN ALINIR? Yıldızlı K2 yetki belgesi için başvurular Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından alınmaktadır. Eğer varsa ilçe müdürlüğüne, yoksa il müdürlüğüne gidilerek içinde tüm gerekli belgelerin bulunduğu dosya bizzat teslim edilmelidir.

K 2 kaç TL?

K2 Yetki Belgesi Ücreti : 16,547TL. Toplam Yüklü Ağırlığı 3.500. Kg. geçmeyen araçlar için uygulanan %75 indirimli K2* Yetki Belgesi Ücreti: 4136TL.

K2 * belgesi hangi araçlar için gerekli?

Vergi levhası sahibi kamyon veya kamyonet türü araç sahipleri ile iş nedeniyle bu araçları kullananlar, araç hususi olsa bile K2 Yetki Belgesi almak zorundadır.