Mimarlar kpss'ye girer mi?

İçindekiler:

  1. Mimarlar kpss'ye girer mi?
  2. Mimarlıkta atama var mı?
  3. Mimarlar için KPSS Hangi grup?
  4. Mimarlık 2020 kaç kişi atandı?

Mimarlar kpss'ye girer mi?

b) B Grubu Kadrolar; B kadro meslekler lisans, önlisans, ortaöğretim mezunlarının katıldığı düz memurluk, kurum avukatlığı, mühendis, tekniker, teknisyen, memur, psikolog, mimar, veteriner vb. tüm kadrolar KPSS-B kadrolardır.

Mimarlıkta atama var mı?

KPSS 2020/1 MİMARLIK ATAMA TABAN PUANLARI Mimarlık mezunu olarak merkezi atamalarda atanmayı düşünen adayların iki farklı nitelik koduna sahip kadrolara başvuru yapması gerekmektedir. ... 2020/1 KPSS merkezi ataması için mimarlık mezunu olarak başvuru yapılabilecek 120 kadro bulunmakta idi.

Mimarlar için KPSS Hangi grup?

KPSS B Memurluk (Lisans) Kadroları A Grubu kadrolarından farklı olarak tüm lisans bölümleri B Grubu kadroları oluşturur. Mühendis, mimar, veteriner, psikolog, sosyolog, hemşire, ebe vb. tüm lisans kadrolarıdır.

Mimarlık 2020 kaç kişi atandı?

2020/1 KPSS merkezi ataması için mimarlık mezunu olarak başvuru yapılabilecek 120 kadro bulunmakta idi. Bunlardan 1 nitelik kodu ile başvuru yapılabilen kadrolara aitken kalan 5 tanesi ise 4747 yani mimarlık veya benzeri bölüm mezunlarının başvuru yapabildiği kadrolara aitti.