Survivor 2021 gönüllülerden kim elendi?

İçindekiler:

  1. Survivor 2021 gönüllülerden kim elendi?
  2. Bu gece Survivor kim veda etti?
  3. Survivor Kim Elendi?
  4. 27 Nisan survivora kim veda etti?
  5. Survivor Kim Elendi?

Survivor 2021 gönüllülerden kim elendi?

Bu haftanın eleme adayları Sergen, Merve, Melis oldu. Bu isimler arasında en az oyu alan Melis Sezer, Survivor 2021'den elendi.

Bu gece Survivor kim veda etti?

En az SMS alan Berkay Survivor'a veda etti. Gecenin sonunda Acun Ilıcalı; Aleyna, İsmail, Ayşe ve Poyraz'ın yer alacağı yarı final ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

Survivor Kim Elendi?

Seyirci oylamasına göre rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2021'e veda eden isim Doğan oldu. Survivor'ın 13. haftasında SMS birincisi olan Batuhan'ın adaylığının düşmesi nedeniyle Batuhan isim vermedi. Onun yerine Çağrı potaya girdi. Adadan ayrılan Doğan üzgün olduğunu söyleyerek, duygularına hakim olamadı.

27 Nisan survivora kim veda etti?

Gönüllüler takımı SMS birincisi Poyraz, Ünlüler takımı SMS birincisi İsmail Balaban olurken; Aleyna Çalışkan, İlayda, Sergen ve Steven arasında eleme heyecanı yaşandı. Ada konseyinde en az oyuna aldığı açıklanan İlay'da Survivor'a veda etti.

Survivor Kim Elendi?

Aleyna Kalaycıoğlu'nun SMS birincisi olduğu gecede Hanzade, Aleyna Çalışkan ve Dora eleme heyecanı yaşadı. Yapıyan oylama sonucunda Survivor'dan elenen isim Hanzade oldu.