Ter kokusunu nasil engelleriz?

İçindekiler:

  1. Ter kokusunu nasil engelleriz?
  2. Koltuk altı kokusu nasıl geçer ibrahim saraçoğlu?
  3. Ter kokusu nasıl önlenir bitkisel çözüm?
  4. Tuzlu su ter kokusu nasıl giderilir?
  5. Kaya tuzu terlemeyi önler mı?

Ter kokusunu nasil engelleriz?

Bedeninizde ter kokan yerlere koltuk altlarınıza, boynunuza, ayaklarınıza karbonat sürün. Karbonat nemi emer ve kötü kokuya neden olan bakterileri ortadan kaldırır. Daha etkili çözüm için mısır nişastasıyla karbonatı karıştırıp bu karışımı kokudan rahatsız olduğunuz bölgelere uygulayın.

Koltuk altı kokusu nasıl geçer ibrahim saraçoğlu?

Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun cevabı (Eczanelerde bulabileceğiniz şapı sabah kalkınca koltukaltınızı hafif ıslatarak sürdüğünüzde 24 saat ter kokusu olmayacaktır. 2. Diğer yöntem ise; Yasemin Yağı; Koltukaltına sürüldüğünde gün boyu ter kokusunu yok edecektir.

Ter kokusu nasıl önlenir bitkisel çözüm?

Tek yapmanız gereken şey bir yemek kaşığı karbonatla bir yemek kaşığı limon suyunu karıştırmak. Koltuk altına sürüp bir süre beklettikten sonra durulayın. Diğer bir seçenek ise mısır nişastası ile az miktarda karbonatı karıştırmak ve fazla teri emmesi için koltuk altına uygulamaktır.

Tuzlu su ter kokusu nasıl giderilir?

1 kâse sıcak suya 2 kaşık tuz ekleyin ve her sabah cildinize bu karışımla kompres uygulayın. Kuruyunca, üzerine bebek pudrası serpin. Terleme sorununuz kısa sürede son bulacaktır.

Kaya tuzu terlemeyi önler mı?

Sayısız faydası bulunan kaya tuzu sabunu, yaz aylarında ter kokusuna karşı en doğal ve etkili yöntem olarak gösteriliyor. Yerin 150 metre altından çıkarılan Çankırı kaya tuzunun faydaları saymakla bitmiyor.