Fidan nasil Bagislanir?

İçindekiler:

  1. Fidan nasil Bagislanir?
  2. Fidan dikim sertifikası nasıl alınır?
  3. Fidan bağışlamak kaç para?
  4. 1 Fidan kaç TL tema?

Fidan nasil Bagislanir?

Kişi ya da Kuruluş istendiği sayıda fidan bağışında bulunabilir. Bağışlanan fidanlar ağaçlandırma sahası içinde yer alır. 1 Fidan Bağışı 10 TL'dir. E-Sertifika talepleriniz ödeme yapıldıktan sonra ortalama 1 iş günü içinde, basılı Sertifika talepleriniz ise 5 iş günü içinde teslim edilmektedir.

Fidan dikim sertifikası nasıl alınır?

FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR? Fidan bağışı ise Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı aracılığıyla yapılıyor. https://bagis.ogemvak.org.tr/ adresinden şehir ve bağış adedini seçen katılımcılar, kendileri veya başkası adına sertifika alabiliyor.

Fidan bağışlamak kaç para?

FİDAN BAĞIŞI ÜCRETİ NE KADAR? Kampanyaya katılım "www.tema.org.tr" internet adresinden gerçekleşecek. Fidan Birim Bedeli 13 TL (En az 3 adet Fidan Bağışı ile işlem başlatılabilir.) Bu sayfada karşınıza çıkan "Bağış Yap" ekranına tıklayarak fidan bağışını yapabilirsiniz.

1 Fidan kaç TL tema?

Tema'da belirlenen fidan bağışında 1 fidan fiyatı 13 TL olarak göze çarpıyor. TEMA Vakfı'nın varoluş nedeni yaşama yani toprağa sahip çıkmak ve onu korumaktır.