Dudaktan Kalbe Melek bebek kimdir?

İçindekiler:

  1. Dudaktan Kalbe Melek bebek kimdir?
  2. Dudaktan Kalbe ne zaman çekildi?
  3. Dudaktan Kalbe Lamia kaç yaşında?
  4. Davetsiz Misafir Melek bebek kim?
  5. Dudaktan Kalbe Hüseyin Kenan kaç yaşında?
  6. Dudaktan Kalbe ne zaman oynadi?
  7. Dudaktan Kalbe finali nasıl bitti?
  8. Lamia karakteri kim?

Dudaktan Kalbe Melek bebek kimdir?

Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan'ın başrollerini paylaştığı “Dudaktan Kalbe” dizisinde 'Melek' karakteriyle tanınan Leylifer Kızgınyürek büyüdü. Bir döneme damga vuran 'Dudaktan Kalbe' dizisinin çocuk oyuncusu Leylifer Kızgınyürek artık genç bir kız oldu.

Dudaktan Kalbe ne zaman çekildi?

Dudaktan Kalbe/İlk bölüm yayın tarihi

Dudaktan Kalbe Lamia kaç yaşında?

Aslı Tandoğan Biyografisi Aslı Tandoğan (d. , Ankara) Türk dizi ve sinema oyuncusu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun olmuştur.

Davetsiz Misafir Melek bebek kim?

Davetsiz Misafir; Tardu Flordun'un çapkın bir popstar olan Tarcan'ı canlandırdığı dizide Pınar Altuğ da Tarcan'ın vaatlerle kandırıp hamile bıraktığı hayranını canlandırıyor. Defne adlı bu genç kız, tek başına büyütemeyeceğini anladığı bebeğini Tarcan'ın kapısının önüne bırakınca popstarın hayatı baştan sona değişir.

Dudaktan Kalbe Hüseyin Kenan kaç yaşında?

Dudaktan Kalbe isimli dizide canlandırdığı Hüseyin Kenan Gün karateri ile başrılı bir performans sergileyen Burak Hakkı, 'de İstanbul'da dünyaya geldi.

Dudaktan Kalbe ne zaman oynadi?

Dudaktan Kalbe (dizi, 2007)

Dudaktan Kalbe finali nasıl bitti?

Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserlerinden biri olan Dudaktan Kalbe Show TV ekranlarında salı 22.00 oynamıştır. Dizinin son bölümünde Hüseyin Kenan intihar etmiştir. Lamia, Cemil ile 2. kere evlenmiştir.

Lamia karakteri kim?

Burçin Abdullah Kimdir? 1998 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Üvey Baba isimli dizide canlandırdığı Lamia adlı küçük kız rolüyle tanındı. Burçin Abdullah, 22 Temmuz 1987 tarihinde Bursa'da Romanya'dan göç eden Tatar bir ailenin kızı olarak doğmuştur.