Gs Muslera ne zaman gelecek?

İçindekiler:

  1. Gs Muslera ne zaman gelecek?
  2. Muslera sahalara döndü mü?
  3. Muslera kaç ay yok?
  4. Muslera'nın ayağı iyileşti mi?
  5. Fernando Muslera derbide oynayacak mı?
  6. Muslera hangi maçta sahalara döndü?
  7. Muslera Galatasaray'a geri döndü mü?
  8. Muslera kaç ay sakatlandı?
  9. Muslera'nın ayagı ne zaman kırıldı?
  10. Muslera'nın bacağına ne oldu?
  11. Galatasaray Beşiktaş derbisinde Muslera oynayacak mı?
  12. Muslera dönüyor mu?
  13. Fatih Terim Galatasaray'a geri döndü mü?
  14. Muslera sakatlıktan sonra kaç gol yedi?

Gs Muslera ne zaman gelecek?

Galatasaray'da 10. sezonunu geçiren Fernando Muslera, takımıyla olan sözleşmesini 2024'e kadar uzattı.

Muslera sahalara döndü mü?

Galatasaray'ın Yukatel Denizlispor ile oynadığı Süper Lig 20'nci hafta müsabakasında sarı kırmızılı takımın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, 220 gün sonra sahalara döndü.

Muslera kaç ay yok?

Muslera'nın hastanede yapılan kontrollerinde sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi. Çekilen röntgen sonrası Uruguaylı kalecide 2 kırık tespit edilirken, intrameduller çivi takılarak sağlığına kavuşturulacağı öğrenildi. Muslera'nın sahalardan en az 5 ile 8 ay uzak kalacağı tahmin ediliyor.

Muslera'nın ayağı iyileşti mi?

Geçen sezon ayağı kırılan Fernando Muslera iyileşmiş ancak kasık bölgesindeki ağrılar nedeniyle sahalara dönüş süresi uzamıştı. Muslera'nın tamamen iyileştiği ve bir hafta içinde kaleyi koruyacak seviyeye geleceği öğrenildi.

Fernando Muslera derbide oynayacak mı?

Son dakika Galatasaray haberi: Yaşadığı sakatlık nedeniyle geçtiğimiz sezonu kapatan tecrübeli kaleci Muslera'nın sahalara ne zaman döneceği belli oldu. ... Muslera ile ilgili konuşan Çorlu, "Fernando Muslera Beşiktaş derbisinde sahada olacaktır" ifadelerini kullandı.

Muslera hangi maçta sahalara döndü?

Uruguaylı kaleci çok zor bir 7 ay geçirdiğini belirtti Sakatlığı sona eren ve Yukatel Denizlispor karşılaşmasıyla 220 gün sonra sahalara dönen Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sanki ilk maçına çıkıyormuş gibi heyecanlandığını söyledi.

Muslera Galatasaray'a geri döndü mü?

Galatasaray'da hasret bitti, kaval kemiği iki yerinden kırılınca ameliyat olan Fernando Muslera, tam 7 ay 6 gün aradan sonra formasına kavuştu. Geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara katılan 34 yaşındaki file bekçisi için, teknik direktör Fatih Terim, "Denizlispor maçında oynayacak" demişti.

Muslera kaç ay sakatlandı?

6-8 ay sahalardan uzak kalacak. Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera'nın, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildiği belirtildi.

Muslera'nın ayagı ne zaman kırıldı?

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Rizespor ile karşılaşan Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera'nın ayağı kırıldı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçın 15. dakikasında Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Çaykur Rizesporlu Skoda ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlandı.

Muslera'nın bacağına ne oldu?

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın, Çaykur Rizespor ile yaptıkları maçın 15. dakikasında, Milan Skoda ile çarpışması sonucu bacağı kırılmıştı. Muslera, 16 Haziran'da gerçekleşen ameliyatının ardından bugün taburcu oldu.

Galatasaray Beşiktaş derbisinde Muslera oynayacak mı?

Son dakika Galatasaray haberi: Yaşadığı sakatlık nedeniyle geçtiğimiz sezonu kapatan tecrübeli kaleci Muslera'nın sahalara ne zaman döneceği belli oldu. ... Muslera ile ilgili konuşan Çorlu, "Fernando Muslera Beşiktaş derbisinde sahada olacaktır" ifadelerini kullandı.

Muslera dönüyor mu?

Annesinin hastalığı nedeniyle Uruguay'a giden ve ölüm haberini alınca yıkılan Muslera, 26 Kasım'da İstanbul'a dönüyor. 34 yaşındaki kaleci, çalışmalarını bireysel olarak sürdürecek. İkinci yarı itibarıyla da kaleyi Fatih ve Okan'dan devralacak.

Fatih Terim Galatasaray'a geri döndü mü?

Fatih Terim ise tweet atarak sarı-kırmızılılara müjdeyi verdi. ." ifadeleriyle bu gelişmeyi duyurdu. 31 Mayıs'ta sözleşmesi biten Fatih Terim, 21 Haziran Pazartesi günü ile birlikte Galatasaray'daki görevine devam edecek.

Muslera sakatlıktan sonra kaç gol yedi?

Sakatlıktan döndükten sonra oynadığı 4 Süper Lig maçında kalesine gelen 17 şutun 15'ini kurtardı. Sadece 2 gol yedi. Derbide de Galatasaray'ın en büyük kozu olacak. Muslera 38 kez topla buluştu. 30 pas attı.