Koç burcunu neler bekliyor?

İçindekiler:

  1. Koç burcunu neler bekliyor?
  2. Koç burcunu neler bekliyor 2021?
  3. Koç burcu hangi sağlık problemlerini yaşayabilir?
  4. Koç burcu kadını hangi sağlık sorunlarına yatkındır?

Koç burcunu neler bekliyor?

Koç burcu için 2021 yılı muhtemelen çok olumlu bir şekilde başlayacak ve aynı zamanda büyük bir kariyer başarısı ile devam edecek denilebilir. İyi bir şans önlerine geliyor. Yavaş yavaş, yeni bir aşkın ya da yeni bir çevrenin gelişmesi muhtemeldir.

Koç burcunu neler bekliyor 2021?

KOÇ BURCU (21 Mart- 20 Nisan) Yükselen Koç ve Koç Burcu olanlar 2021 yılında şans, fırsat, yenilik ve farklı dünya düzenini gelecek hayat hedefleriniz ve sosyal ilişkileriniz alanında deneyimleyeceksiniz. Bu hızlı süreç sizin ateşinizi güçlü bir şekilde fitillemeye destek verecek.

Koç burcu hangi sağlık problemlerini yaşayabilir?

KOÇ - Vücudumuz ele alındığında Koç burcu kafa, yüz bölgesini ve üst beyni temsil eder. Yüz bölgesindeki tüm işaretler, sivilceler, çiçek hastalığı, çatlak dudaklar, yüz mantarı, felçler, migrenler, kellik, sol kulak hep Koç burcu yönelimli rahatsızlıklardır.

Koç burcu kadını hangi sağlık sorunlarına yatkındır?

Özellikle baş bölgesi hassas olan Koç burcunun en sık yakındığı hastalıklar, baş ağrısı, ateş yükselmesi, migren, beyin iltihabı, adale hastalıkları, yüksek tansiyon.Aceleci, ani ve atak oluş yüzünden kazalara açık olan Koç burcu, Terazi burcundan gelen zıt etkilerle böbrek ve bel bölgesinde hassasiyet yaşayabiliyor.