Yay burcu kadını neleri kıskanır?

İçindekiler:

  1. Yay burcu kadını neleri kıskanır?
  2. Yay burcu kadınları kıskanç mıdır?
  3. Yay burcu erkeği kıskanç olur mu?
  4. Yay burcu erkeği nasıl giyinen kadınlardan hoşlanır?
  5. Yay burcu erkeği bir kızdan hoşlandığını nasıl belli eder?

Yay burcu kadını neleri kıskanır?

Enerjisi yüksek, bilgili görünmek ve bir de ulaşılamaz bir insan imajı çizmek yay burcunu size çeker. Ayrıca her ne kadar kıskanç görünmeseler de içten içe sevgililerinin etrafında olmayı isterler.

Yay burcu kadınları kıskanç mıdır?

Yay Burcu Kadını Kıskanç Mıdır? Yay burcu kadını yerine göre kıskançtır ama sevgilisinin hayatını çok kısıtlamaz. Kendi hayatının da kısıtlanmasını istemez.

Yay burcu erkeği kıskanç olur mu?

Yay burcu erkeği kıskançtı ve bunu belli etmemek için çok çabalar. Her defasında kıskanç olmadığını dile getirebilir ama duyguları bu yönde değildir. Aşırı şekilde olmasa bile kıskanç olduğu söylenebilir.

Yay burcu erkeği nasıl giyinen kadınlardan hoşlanır?

Tüm erkekler güzel giyinen kadınlardan etkilenirler doğal olarak Yay erkekleri de... Onunlayken seksi ve güzel giyinmek için çaba gösterin, tabi çok aşırıya kaçmadan ama inanın buna bayılacaklardır! Belki biraz dekolte size bu konuda yardımcı olabilir, ne de olsa Yay erkekleri biraz gizemi seviyorlar .

Yay burcu erkeği bir kızdan hoşlandığını nasıl belli eder?

Aşık bir Yay adamı yoğun bir duygu seline kapılacaktır. Sizinle iyi ve kaliteli vakit geçirmek istemesinden size karşı hisleri olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Gezip, tozmak yerine bu vakti size ayırıyorsa ve maceralardan sırf sizin için uzak kalıyorsa o zaman aşık olmuş demektir.