Yurtiçi Kargo bayramın 4 günü açık mı?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo bayramın 4 günü açık mı?
  2. Kargo Arefe günü çalışıyor mu?
  3. Yurtiçi Kargo bayramın 3 günü açık mı?
  4. 26 Temmuz kargolar çalışıyor mu?
  5. Bayramda kargo gelir mi?
  6. Trendyol Express çalışıyor mu?
  7. Arefe günü servisler açık mı?
  8. Kargo Şubeleri bayramda açık mı?
  9. Kargolar 24 Temmuz da açık mı?
  10. Arefe günü Kargo çalışıyor mu?
  11. Trendyol Express saat kaçta dağıtım yapıyor?

Yurtiçi Kargo bayramın 4 günü açık mı?

PTT Kargo, Arife günü yarım gün yani saat 09:00 ile 12:30 arası hizmet verecek. Bu vakte kadar yetişmeyen kargolar bayramdan sonra teslim edilecek. Yurtiçi Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermiyor.

Kargo Arefe günü çalışıyor mu?

Genellikle MNG Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise tam gün hizmet vermektedir. PTT KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? PTT Kargo, arefe günü yarım gün yani saat 09.00 ile 12.30 arası hizmet verecek.

Yurtiçi Kargo bayramın 3 günü açık mı?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak.

26 Temmuz kargolar çalışıyor mu?

Pek çok kargo şirketi 24 Temmuz Cumartesi günü mesaiye başlayacak. ... PTT kargo ise 26 Temmuz Pazartesi günü mesaiye başlayacak.

Bayramda kargo gelir mi?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak. Kargolarda ilk teslimat günü 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü öğlene kadar olacak.

Trendyol Express çalışıyor mu?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Arefe günü servisler açık mı?

Marketler arefe günü ve bayramda da saat 10:00'da açılıyor, saat 17:00'da kapanıyor olacak. Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabileceklerdir.

Kargo Şubeleri bayramda açık mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olarak listede yer alan kargo firmaları, Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle, çalışmıyor.

Kargolar 24 Temmuz da açık mı?

BUGÜN KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU? Kurban Bayramı'nda kargo firmalarının birçoğu bayram tatili süresinde çalışmadı. Bayram tatili sonrasında kargo alımları ve dağıtımları 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam ediyor.

Arefe günü Kargo çalışıyor mu?

PTT Kargo, arefe günü yarım gün yani saat 09.00 ile 12.30 arası hizmet verecek. Bu vakte kadar yetişmeyen kargolar bayramdan sonra teslim edilecek.

Trendyol Express saat kaçta dağıtım yapıyor?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.