Hamileyken yüz bölgesine lazer yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Hamileyken yüz bölgesine lazer yapılır mı?
  2. Lazer epilasyon kısırlığa yol açar mı?
  3. Lazer epilasyon cinsel organlara zarar verir mi?
  4. Hamilelikte göbek Kıllanması olur mu?
  5. Gebelikte Tuylenme artar mi?

Hamileyken yüz bölgesine lazer yapılır mı?

Lazer ve elektroliz gibi modern epilasyon yöntemlerinin de uzmanlara göre bebeğe herhangi bir zararı olmasa da dökülecek olan kılları güçlendirmesi sebebiyle gebelik döneminde lazer epilasyon önerilmez.

Lazer epilasyon kısırlığa yol açar mı?

Genital veya bikini bölgelelerine uygulanan lazer epilasyon sadece 0,5-1 milimetrelikteki kıl köklerine etki edebildiği için cildin daha derinliklerindeki yumurtalıklara etki etmemekte ve kısırlığa neden olmamaktadır.

Lazer epilasyon cinsel organlara zarar verir mi?

Bunun başlıca sebebi kulaktan kulağa yayılmış olan lazer ışınlarının genital bölgeye zarar veriyor bilgisidir.Fakat böyle bir durumun mümkünatı yoktur. Lazer epilasyon, pigmentasyon olayı olduğu için yüzeyden gelen lazer akımını kıl köklerimiz hapseder, dolayısıyla bunun çevre dokulara zarar verme ihtimali yoktur.

Hamilelikte göbek Kıllanması olur mu?

Hamilelikte karın bölgesinde tüylenme, göbek bölgesinden başlamak üzere olup aşağıya doğru, ince bir çizgi halinde görülür. Bu tüylenmeler gebeliğin vermiş olduğu hormonel dengede yaşanan iniş ve çıkışlar sebebiyle meydana gelir.

Gebelikte Tuylenme artar mi?

Hamilelikte hormonların seviyelerindeki değişim vücutta tüylenmeye veya var olan tüylerin miktarının artmasına neden olabilir. Hamilelikte tüylenme sorununa sık rastlanır. Androjen gibi hormonların artışıyla birlikte yüzünüz dahil olmak üzere vücudunuzun her yanında tüylenme görülebilir.