Beyonce yüzüğü kaç karat?

İçindekiler:

  1. Beyonce yüzüğü kaç karat?
  2. Demet Akalın pırlanta yüzüğü ne kadar?
  3. Bülent Ersoy yüzüğü ne kadar?
  4. Bülent Ersoy tek taş kaç karat?
  5. Dünyanın en pahalı yüzüğü kaç TL?
  6. Bülent Ersoyun tek taşı ne kadar?
  7. Bülent Ersoy takıları ne kadar?
  8. En pahalı yüzük hangisi?

Beyonce yüzüğü kaç karat?

2. Beyonce. Jay Z ve Beyonce birlikteliği dillere destan durumda. Jay Z de en başında bu büyük aşkı ön görmüş olacak ki tam 18 karat yüzüğü seçmiş.

Demet Akalın pırlanta yüzüğü ne kadar?

Tektaş deyince aklımıza gelen ilk isim ikonikleşmiş bu pozuyla Demet Akalın oluyor tabii... Sevgili eşi Okan Kurt'un kendisine hediye ettiği bu 10 karatlık pırlanta yüzük 2 milyon TL değerinde.

Bülent Ersoy yüzüğü ne kadar?

Pahalı takıları ve kürk sevdası ile bilinen ünlü sanatçı Bülent Ersoy yeni mücevheri için kesenin ağzını açtı. Ersoy'un İsrail'den 5 ay önce yüzük sipariş ettiği öğrenildi. 36 karatlık, değeri 21 milyon TL olan bir yüzük beğenen Ersoy'un yüzüğü önceki hafta iki koruma eşliğinde İsrail'den Türkiye'ye getirildi.

Bülent Ersoy tek taş kaç karat?

1.5 karat civarında. Sinem ucuza gitmiş” diyor. Çift, alyanslarını da 690 dolara Cartier'den almıştı. Tektaş denilince akla gelen ilk isimlerden biri “Tektaşımla gömülmek istiyorum” diyen Bülent Ersoy.

Dünyanın en pahalı yüzüğü kaç TL?

"Pembe Yıldız" olarak bilinen 59.60 karatlık nadir bir pırlanta yüzük, Hong Kong'da düzenlenen açık artırmada 71 milyon dolara satıldı. Dünyanın en büyük pırlanta yüzüğü, aynı zamanda bir müzayedede satılan en değerli taş oldu.

Bülent Ersoyun tek taşı ne kadar?

Ersoy'un “Beni bu yüzükle gömün” dediği tek taşın, 1 milyon 700 bin lira değerinde olduğu ortaya çıktı. Ancak Türkiye'de Bülent Ersoy'un yüzüğünün değerinden 3 kat daha değerli bir yüzük var. Ve o yüzüğü Ali Ağaoğlu, 3 milyon lira verip satın alındı. Ali Ağaoğlu yüzüğü, kızı Sena Kırcalı'ya düğün hediyesi olarak taktı.

Bülent Ersoy takıları ne kadar?

Bülent Ersoy'un iki elindeki devasa tektaş yüzükler ile boynundaki pırlanta kolyenin fiyatının yaklaşık 10 milyon TL, çantasının ise 400 bin TL olduğu olduğu öğrenildi.

En pahalı yüzük hangisi?

En pahalı pırlanta yüzük rekoru, geçen yıl Mayıs ayında 50 milyon dolara satılan "Oppenheimer Blue" adlı taşa aitti. İşlenmemiş haldeyken 132.5 karat olan "Pembe Yıldız", De Beers tarafından 1999'da Afrika'daki bir madende bulunmuştu.