Vajinaya hindistan cevizi yağı sürmek ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Vajinaya hindistan cevizi yağı sürmek ne işe yarar?
  2. Hindistan cevizi yağı vajinada nasıl kullanılır?
  3. Hindistan cevizi yağı vajina mantarına iyi gelir mi?
  4. Vajinal mantar nasıl geçer doğal?
  5. Sekste bebek yağı kullanılır mı?

Vajinaya hindistan cevizi yağı sürmek ne işe yarar?

Hindistan cevizi yağı, nemlendirici özelliği olan bir yağ. Besleyici özelliği sayesinde özellikle vajinal kuruluk, ilişki sırasında tam ıslanamama ve buna bağlı şikayetleri, cinsel isteksizliği olan kadınlarda hayat kurtarıcıdır.

Hindistan cevizi yağı vajinada nasıl kullanılır?

Bir kasede bir çorba kaşığı hindistancevizi yağını yarım limon suyuyla karıştırın. Karışımı kararan bölgeye uygulayın ve birkaç dakika masaj yapın. Alanı ılık suyla yıkayın. Etkili sonuçları görmek için bunu her gün düzenli olarak uygulayın.

Hindistan cevizi yağı vajina mantarına iyi gelir mi?

Vajinal mantar var ise, bir tamponu yoğurda daldırın ve iki saat boyunca vajinanıza takılı olarak bırakın. Bu uygulamayı günde iki kez yapın. Hindistan cevizi yağı antifungal özelliklere sahip olduğu için mantarlar için öldürücüdür. Mantardan etkilenen cildinize günde üç defa hindistan cevizi yağı sürün.

Vajinal mantar nasıl geçer doğal?

2 bardak suya 1 bardak üzüm sirkesini karıştırın, bir kavanoza koyun. Bu karışımla haftada 3 - 4 kez vajeni yıkayın. Papatya çayı hazırlayın ve ılıdıktan sonra günde iki kez pamuk yardımıyla vajinal bölgenizi temizleyin. Günlük su tüketiminizi artırın.

Sekste bebek yağı kullanılır mı?

Özellikle anal (makat) cinsel birleşmelerde prezervatifin yırtılmasını engellemek için su bazlı kayganlaştırıcı jeller kullanılmalıdır. Vazelin, bebek yağı, el ve vücut kremi vb içeriğinde yağ olan hiç bir madde kayganlaştırıcı olarak prezervatifle birlikte kullanılmamalıdır.