Arı sütü saça nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Arı sütü saça nasıl uygulanır?
  2. Arı sütü nasıl kullanılır?
  3. Propolis saç için nasıl kullanılır?
  4. Arı sütü nasıl tüketilir?
  5. Arı sütü yumurta kalitesini artirir mi?

Arı sütü saça nasıl uygulanır?

Şampuanın içine 2 kaşık Arı sütünü kullandığınız şampuanın içerisine iki çay kaşığı ekleyin. Bu işlem saç dökülmesini engelleyerek, saçın hacmini artırır. - Kanda bulunan zararlı toksinlerin sayısını azaltarak eklemlerde oluşma ihtimali olan ödemleri engeller.

Arı sütü nasıl kullanılır?

Arısütü, plastik bir tatlı kaşığı ile ağza alınıp, en az 2 dakika süreyle dil altında tutularak tüketilir. Tüketim aç karnına yapılmalı ve en az 10 dakika geçmeden üzerine birşey yenilmemelidir. arısütü, bal, çekilmiş keten tohumu gibi öğeleri arzularına göre çeşitli oranlarda karıştırıp kullanabilirler.

Propolis saç için nasıl kullanılır?

Propolisi şampuan içine ekleyerek veya düzenli şekilde tüketerek kullandığınızda saç deriniz nefes almaya ve kendini yenilemeye başlayacaktır. Böylece saç dökülme problemleri de ortadan kalkacaktır.

Arı sütü nasıl tüketilir?

Arı sütünü balın içine karıştırıp macun kıvamına getirerek yemek en yaygın tüketim yöntemidir. Aynı zamanda arı sütünü bir içeceğin içine ilave ederek de tüketebilirsiniz. Çok fazla tüketmemeye hatta günde 1 gramı geçmemeye dikkat etmelisiniz.

Arı sütü yumurta kalitesini artirir mi?

Bu araştırmaya göre, düzenli arı sütü ve polen kullanıcısı kadınların pek çoğunda yumurtlama dönemi sorunları ortadan kalkmaktadır. Başka bir araştırmada ise aynı ürünlerin erkeklerde sperm sayısını önemli bir oranda arttırdığı tesbit edilmektedir.