WhatsApp son görülme kapalı nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp son görülme kapalı nasıl bakılır?
  2. WhatsApp son görülme nasıl oluyor?
  3. Birinin WhatsApp ne zaman online olduğunu nasıl anlarız?
  4. WhatsApp çevrimiçi neden kaldırıldı?

WhatsApp son görülme kapalı nasıl bakılır?

-İlk olarak Play Store ya da AppStore'dan Wossip uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyin. -E-posta hesabınızla oturum açın ve Monitor Contact seçeneğine dokunun. -Rehberinize erişimi için uygulamaya izin verin. -Rehberinizden çevrimiçi olma durumu / son görülmesini takip etmek istediğiniz kişiyi seçin.

WhatsApp son görülme nasıl oluyor?

İlk olarak WhatsApp'a giriş yaptıktan sonra "Ayarlar"a giriş yapın. Sonrasında ise "Hesap" bölümüne giriş yapın. Bu bölümde de "Gizlilik" kısmına giriyoruz. Gizlilik bölümünde ise "Son görülme"ye basıyoruz.

Birinin WhatsApp ne zaman online olduğunu nasıl anlarız?

Bu bilgileri okumak istiyorsanız, Whatsapp ve karttan sohbet Çevrimiçi olup olmadığını veya uygulamaya son kez girip girmediğini öğrenmek istediğiniz kişiyi seçin. Sohbete girdiğinizde, profil fotoğrafını ve kişinin adını en son bağlandığınız zamanla ilgili bir açıklama okuyabileceğiniz üst çubukta görebileceksiniz.

WhatsApp çevrimiçi neden kaldırıldı?

İletişim ağlarından biri olan WhatsApp'da çevrimiçi özelliği belli bir süre kapatıldı. Böylelikle kullanıcılar birinin çevrimiçi olup olmadığını göremedi. Daha önce son görülme sekmesini gizleme getiren WhatsApp, kullanıcılarının gizliliği için çevrimiçi özelliğini de devre dışı bıraktı.