Hızlı SMS nedir?

İçindekiler:

  1. Hızlı SMS nedir?
  2. Toplu SMS ne demek?
  3. OTP ne demek Ziraat?
  4. Başlıklı SMS ne demek?
  5. SMS göndermek ne demek?

Hızlı SMS nedir?

Hızlı SMS, Kurumsal müşterilerin kendi müşterilerine sundukları servislerinde "tek kullanımlık şifre/parola" ve benzeri, bir defaya mahsus olarak gönderilmesi gerekli acil ve öncelikli bilgilerin / içeriklerin iletimi için tasarlanan hızlı SMS hizmetidir. Sadece gönderimi başarılı olan mesajlar için ücret ödersiniz.

Toplu SMS ne demek?

Toplu mesaj listesi özelliğiyle bir mesajı birden fazla kişinize aynı anda gönderebilirsiniz. Toplu mesaj listeleri, devamlı olarak toplu mesaj gönderebileceğiniz kişilerden oluşan kaydedilmiş listelerdir. Bu sayede, mesaj göndermek istediğinizde aynı kişileri yeniden tek tek seçmenize gerek kalmaz.

OTP ne demek Ziraat?

İngilizcesi One Time Password olan cihaz günümüzde kısaca Otp olarak bilinir. Otp cihazı tek kullanımlık şifre üreten bir cihaz olup internet bankacılığı hizmetlerinde aktif olarak kullanılır. İmzalama sistemini kullanan program ülkemizin en güvenilir programlarından birisidir.

Başlıklı SMS ne demek?

Toplu SMS gönderimi yaparken, kurum adınızla gönderim yaıyorsanız, bu başlıklı SMS'tir. Kısaca, başlıklı SMS, sizin gönderici adınızı içeren mesajdır. Toplu SMS, birçok kişi ve firma tarafından, büyük kitlelere ulaşmak için kullanılan hesaplı bir pazarlama ve ulaşım aracı.

SMS göndermek ne demek?

Kısa mesaj isminden de anlaşılabileceği gibi içeriğinde yazmak ve ulaştırmak istediğiniz mesajı barındıran mesaj türüdür. Direkt olarak karşınızdaki kişinin telefon numarasına göndermeniz gerekmektedir. Yanlış numaralara gönderilebileceği için numaranın doğru girildiğinden emin olmanız tavsiye edilir.