YKS kayıt Nasıl Yapılır 2020?

İçindekiler:

  1. YKS kayıt Nasıl Yapılır 2020?
  2. Üniversite kayıt için ne gerekli 2020?
  3. Üniversite sınavı için kayıt nasıl yapılır?
  4. Ösym ilk kayıt nasıl yapılır 2020?
  5. Üniversite kayıt için gerekli belgeler nelerdir?

YKS kayıt Nasıl Yapılır 2020?

Adaylar başvurularını, elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden yapabilecek. Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi edinmek isteyen adaylar, 2020-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kılavuzuna ÖSYM'nin internet sitesinden erişebilecek.

Üniversite kayıt için ne gerekli 2020?

Lisans ve önlisans okumaya hak kazanan öğrenciler kayıt belgelerini ve evraklarını eksiksiz bir şekilde tamamlamaya çalışıyor. Adaylardan kayıt için istenen gerekli belgeler arasında diploma, ÖSYM sonuç belgesi çıktısı, nüfus cüzdanı fotokopisi gibi belgeler gerekiyor.

Üniversite sınavı için kayıt nasıl yapılır?

kimlik kartı ve e-Devlet şifresi olan adaylar, başvuru merkezlerine gitmeden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne ÖSYM AİS mobil uygulaması veya 'http://ais.osym.gov.tr' üzerinden 'e-Devlet ile kayıt ol' seçeneğine tıklayarak kayıt olabilecek ve sınav başvurularını yapabilecek. e-Devlet kayıtları için adaylarımızın PTT ...

Ösym ilk kayıt nasıl yapılır 2020?

"E-Devlet üzerinden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne (https://ais.osym.gov.tr) giriş yapan adaylar, e-Devlet ile Kayıt Ol butonu vasıtasıyla herhangi bir sınav başvurusundan bağımsız olarak ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne kaydolacak.

Üniversite kayıt için gerekli belgeler nelerdir?

ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER VE EVRAKLAR 2021 -Adayın YKS tercih sonuç belgesinin internet çıktısı. -Nüfus cüzdan fotokopisi. -Askerlik durum belgesi. (Erkek adayların askerlik durumları MSB aracılığıyla sorgulanacaktır. İhtiyaç duyulduğu takdirde kayıt esnasında askerlik durum belgesi istenilecektir.