Ford garanti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ford garanti ne kadar?
  2. Citroen garanti süresi kaç yıl?
  3. Peugeot garanti süresi ne kadar?
  4. Hyundai i20 5 yıl garanti neleri kapsıyor?
  5. Renault kaç yıl garanti veriyor?
  6. Peugeot boya garantisi kaç yıl?
  7. Peugeot 2008 kac yil garantili?
  8. Balata değişimi garantiye girer mi?
  9. Ford Kuga kaç yıl garantili?
  10. Fren balataları garanti kapsamında mı?
  11. Telefon garantisi nedir?
  12. Renault Clio garanti süresi ne kadar?
  13. Araçlar kaç yıl garantili?

Ford garanti ne kadar?

Ford bayilerinde, 8 yaş ve 160.000 km' nin altındaki tüm binek araçlar 1 yıl / 15.000 km' ye kadar; 5 yaş ve 200.000 km' nin altındaki kamyon hariç tüm ticari araçlar ise 1 yıl/ 20.000 km' ye kadar garantili olarak sunuluyor.

Citroen garanti süresi kaç yıl?

Citroën'iniz kilometre sınırlaması olmaksızın 2 yıl boyunca mekanik, boya ve kaporta işlemlerinde üretici garantisi altında.

Peugeot garanti süresi ne kadar?

TAAHHÜDÜMÜZ. Yeni bir Peugeot aldığınızda, üreticinin ülkenizde geçerli olan sözleşmeli garantisinden iki yıl boyunca yararlanırsınız.

Hyundai i20 5 yıl garanti neleri kapsıyor?

Hafif Ticari Hyundai modelleri için ise yasal garanti süresi 2 yıl ya da 100.000 kilometredir. Ayrıca tüm Hyundai'ler ilk müşteriye teslim tarihinden başlamak kaydıyla 5 yıl ya da 100.000 kilometreye kadar üretimden kaynaklanabilecek arızalar için Hyundai Üretim Onarım Güvencesi altındadır.

Renault kaç yıl garanti veriyor?

Araç garantisi süresi; ilk 2 yılda kilometre sınırsız, 3. yılda ise 100.000 kilometre* ile sınırlı olacak şekilde toplam 3 yıldır. *Talisman, Koleos modelleri için 150.000 km olarak uygulanmaktadır.

Peugeot boya garantisi kaç yıl?

Garanti şartlarına ek olarak, Automobiles PEUGEOT, aracınızı, garanti karnesinde bulunan “garanti belgesinde” belirti- len garanti başlangıç tarihinden sonra aşağıda belirtilen süre boyunca tüm boya ve orijinal karoseri cila hatalarına karşı, garantilemektedir. - Binek araçların tümü için Boya Garantisi, Garanti ...

Peugeot 2008 kac yil garantili?

Peugeot 7 yıl garanti hangi modellerde geçerli Peugeot, 30 Haziran tarihine kadar satın alınan 208, 308, 2008, 30 modellerinde 7 yıl sınırsız kilometre garantisi sunacak.

Balata değişimi garantiye girer mi?

4-)BALATALAR :Sarf malzemedir. Kullanım sonucu aşınma meydana gelir. ... 14-)ZİNCİR :Kullanım sonucu aşınan ve yıpranan bir malzeme oldugu için garanti kapsamına girmez.

Ford Kuga kaç yıl garantili?

Ford binek ve ticari araçlarda 3 yıl/ 100.000 Km. ' ye kadar aracınızı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 3 yıl veya 100 bin km araç garantisi hangisi önce dolarsa kuralına göre işler. Ford Araç Garanti uygulaması çok daha uzun süreli Ford Gövde Paslanmazlık Garantisi ve Ford Boya Garantisini de içerir.

Fren balataları garanti kapsamında mı?

4-)BALATALAR :Sarf malzemedir. Kullanım sonucu aşınma meydana gelir. ... 14-)ZİNCİR :Kullanım sonucu aşınan ve yıpranan bir malzeme oldugu için garanti kapsamına girmez. 15-)BUJİ :Sarf malzemedir.

Telefon garantisi nedir?

Garanti belgesi, satıcılar tarafından tüketiciye verilmesi gereken zorunlu belgelerdir. Garanti belgesi bulunan telefonların arızalanması durumunda hukuki olarak bir hak iddia edebilir. ... Yeni bir telefon satın aldığınızda garanti süresi, ürünün faturası ile birlikte teslim alındığı tarihten itibaren iki yıldır (24 ay).

Renault Clio garanti süresi ne kadar?

Araç garantisi süresi; ilk 2 yılda kilometre sınırsız, 3. yılda ise 100.000 kilometre* ile sınırlı olacak şekilde toplam 3 yıldır.

Araçlar kaç yıl garantili?

Binek araçların tümü için Boya Garantisi, Garanti Başlangıç Tarihinden itibaren üç yıl olarak belirtilmiş.