Alkoçlar Alaçatı kapandı mi?

İçindekiler:

  1. Alkoçlar Alaçatı kapandı mi?
  2. Alkoçlar Otel sahibi kim?
  3. Neslişah Alkoçlar ilk eşi kimdir?
  4. Porto Beach Resort Alaçatı kimin?
  5. Porto Beach Resort kimin?
  6. Ağaoğlu My Mountain kimin?
  7. Ağaoğlu My Mountain kaç oda?
  8. Hülya Koçyiğit cocuklari kim?

Alkoçlar Alaçatı kapandı mi?

Konkordato süreci devam ederken, Bodrum ve Alaçatı'daki otel kapatıldı. Toplam 60 milyon lira borcu bulunan Alkoçlar'dan alacaklı firmaların çoğu, şirketin konkordato talebinin tasdik edilmesine onay verdi. ... Tedbir kararının kaldırılması ile birlikte hacizlere karşı korumasız hale gelen şirket resmen iflas etmiş oldu.

Alkoçlar Otel sahibi kim?

1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi ve yüzde 100 Ender Alkoçlar'ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, 2018'de konkordato talebinde bulunmuştu. Hülya Koçyiğit'in damadı olan Ender Alkoçlar'ın Konyaaltı plajı ihalesini alması çok konuşulmuştu.

Neslişah Alkoçlar ilk eşi kimdir?

Neslişah Alkoçlar, 2010'da Condrad Oteli'nin varisi Batu Aksoy ile evlendi. Bu evlilik 2011'de son buldu. Şimdiki eşi, ekranların sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile 2014'te dünya evine girdi. Mutlu çiftin bu evlilikten dünyaya gelen 2 çocuğu bulunmaktadır.

Porto Beach Resort Alaçatı kimin?

Porto Beach Resort Exclusive Alaçatı 2015 yılında ara verdiği işletmesine 2019 yaz sezonuyla beraber geri dönüyor. Çilkız ailesine ait olan otelin işletmesi ve her türlü yönetimi de yine Çilkız'lar tarafından yapılacak. 15 Mayıs'ta açılışı yapılan otel, 14-16 Haziran tarihleri arasında ise “Yaza merhaba” diyecek.

Porto Beach Resort kimin?

İzmir'in tatil denince akla ilk gelen yerlerinden olan Çeşme Alaçatı'da bulunan Porto Beach Resort Exclusive Hotel, tam donanımlı olarak Yaşar Group'a ait olup işletmeciliği de Yaşar Group tarafından yapılmaktadır.

Ağaoğlu My Mountain kimin?

'Ağaoğlu My Mountain' adıyla açılan, Uludağ'da Ağaoğlu My Resort Oteli'nin ardından 2010 yılında ikinci oteller bölgesinde bulunan Kar Tanesi Oteli'ni satın alan ve otelin fiziki yapısını bozmadan iç mimarisini yeniden düzenleyen Ali Ağaoğlu, 300 yatak kapasiteli yeni tesisini 28 Ekim'de hizmete açtı.

Ağaoğlu My Mountain kaç oda?

Ağaoğlu My Mountain'da 171 adet standart oda (2 adet engelli oda), 7 adet apart family oda, 10 adet suit oda, 8 adet dublex oda olmak üzere toplam 196 adet oda, 561 yatak mevcuttur.

Hülya Koçyiğit cocuklari kim?

Gülşah Alkoçlar Hülya Koçyiğit/Çocukları