Ziraat kasko neleri kapsar?

İçindekiler:

  1. Ziraat kasko neleri kapsar?
  2. Aracım yandı ne yapmalıyım?
  3. Aracım yandı Trafik Sigortası karşılar mı?
  4. Araba hareket halinde neden yanar?
  5. Ziraat Bankası kredi Hayat Sigortası Nedir?
  6. Türkiye hayat emeklilik poliçe nedir?

Ziraat kasko neleri kapsar?

Teminatlar
  • Çarpma, çarpışma, devrilme, yanma.
  • Üçüncü kişilerin kötü niyet veya muziplikle yaptıkları hareketler,
  • Aracın çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi,
  • Grev, Iokavt, kargaşalık, halk hareketleri ve terör sonucunda meydana gelen zararlar,
Daha fazla öğe...

Aracım yandı ne yapmalıyım?

Hızla itfaiyeyi arayın ya da çevrenizdekilerden yardım isteyin. İtfaiye olay yerine ulaşana kadar, aracınızdaki yangın söndürme cihazı ile müdahale edebilirsiniz. Dumanın üzerinize doğru gelmemesi için rüzgarı arkanıza alarak ve araca çok yaklaşmadan; yangın söndürücüsünü alevlerin dibine dik bir şekilde uygulayın.

Aracım yandı Trafik Sigortası karşılar mı?

Sigortalının ihmalinden ve aracın bakım eksikliğinden doğan durumlar harcindeki yanma olaylarında meydana gelen zarar, kasko sigortası tarafından karşılanmaktadır. Aracın yanması durumunda, sigortalı yanmayı durdurmak için elinden geleni yapmak, gerekli koruma ve kurtarma önlemlerini almakla yükümlüdür.

Araba hareket halinde neden yanar?

Araç yangınlarının başlıca nedenleri şunlardır: Karbüratöre gelen benzin hortumlarının zamanla aşınması sonucunda sıcak motor üzerine yakıtın sızıntı yapması. Karbüratörden dalmayan benzinin manifold üzerinde dökülerek alev alması. ... Marş dinamosunun elektriği akümülatör yerine aracın gövdesine gitmesi.

Ziraat Bankası kredi Hayat Sigortası Nedir?

Tüketici Kredileri Hayat Sigortası Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi kullanan 18-75 yaş* arasındaki müşterilerin sigorta süresi içinde hayatını kaybetmesi hâlinde, Ziraat Bankası'na olan borcunun kapatılmasını amaçlayan bir hayat sigortasıdır.

Türkiye hayat emeklilik poliçe nedir?

Hayat Sigortası; yaşamınızı kaybetmeniz durumunda yakınlarınızın, maluliyet ve tehlikeli hastalıklara yakalanmanız durumunda sizin ve sevdiklerinizin hayat standartlarınızı korumanız amacıyla önceden belirlenmiş olan teminatlar ödeyen bir sigorta ürünüdür.