Solante Actinica ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Solante Actinica ne için kullanılır?
  2. Solante güneş kremi nasıl sürülür?
  3. Actinica ne demek?
  4. Solante çeşitleri nelerdir?
  5. Solante Pigmenta nedir ne işe yarar?
  6. Solante güneş kremi ne zaman kullanılır?
  7. Actinica hangi ülkenin markası?
  8. Daylong Actinica ne işe yarar?
  9. Solante leke giderici güneş kremi ne işe yarar?
  10. Solante Pigmenta Tınted ne işe yarar?

Solante Actinica ne için kullanılır?

- Hassas ciltler için geliştirilmiş güneş koruyucudur. - SPF50 içeriği sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korur. ... Öneri: Güneşe ve suya fazla maruz kalınan durumlarda uygulamayı tekrarlayınız.

Solante güneş kremi nasıl sürülür?

Solante Güneş Kremi Nasıl Kullanılır? Solante güneş kremi cilde dışarı çıkmadan 15 dakika önce uygulanır. Gün içerisinde krem yeniden sürülmelidir. Bu kremin 2 saat aralıklarla uygulanması gerekmektedir.

Actinica ne demek?

Daylong actinica lotion 80 grgüneşe çıkmanın risk oluşturduğu özel durumlu ciltler için yüksek seviyede koruma sağlayan güneş koruyucudur. Güneşten gelen uvb, uva ışınlarına karşı çok yüksek düzeyde koruma sağlar.güneş alerjisi, lazer ve dermatolojik işlem sonrası kullanıma uygundur.

Solante çeşitleri nelerdir?

Solante Güneş Koruyucu Ürün Çeşitleri
  • Solante Immuna SPF 50+
  • Solante Pigmenta Tinted Lotion ve Lotion.
  • Solante Telerubor SPF 50+
  • Solante Bebek Losyonu.
  • Solante Çocuk Losyonu.
  • Solante Acnes.
  • Solante Pregna SPF 50+
  • Solante Antiox Sun Care.
Daha fazla öğe...

Solante Pigmenta nedir ne işe yarar?

Çoğunlukla güneş kaynaklı olan lekeler için Solante PigmentaSPF 50+ Güneş Koruyucuyu kullanarak cildinizi güneşten ve lekelenme etkilerinden korumaya yardım edebilirsiniz. Ürün leke sorunu olan ciltler için tasarlanmıştır. Güneşe bağlı leke oluşumlarını engellemeye yardımcı olur.

Solante güneş kremi ne zaman kullanılır?

Nasıl Kullanılmalı: Güneşe çıkmadan önce eşit bir şekilde uygulayınız. Öneri: Güneşe ve suya fazla maruz kalınan durumlarda uygulamayı tekrarlayınız.

Actinica hangi ülkenin markası?

Daylong Actinica, 1981 yılında M. Owen tarafından kurulan Galderma S.A. bünyesinde üretilen cilt bakım ürünleri markasıdır. Dünya çapında bir dağıtım ağı ile 100 ülkede 33 şubeye sahiptir. Fransa, Kanada ve Brezilya'da üretim tesisleri bulunmaktadır. Galderma SA İsviçre merkezlidir.

Daylong Actinica ne işe yarar?

Daylong actinica lotion 80 grgüneşe çıkmanın risk oluşturduğu özel durumlu ciltler için yüksek seviyede koruma sağlayan güneş koruyucudur. Güneşten gelen uvb, uva ışınlarına karşı çok yüksek düzeyde koruma sağlar.güneş alerjisi, lazer ve dermatolojik işlem sonrası kullanıma uygundur.

Solante leke giderici güneş kremi ne işe yarar?

cildi, güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlılık belirtilerine karşı korumaya çalışır. cilde uzun süre nemlenme sağlar. Güneşin sebep olduğu cilt lekeleri üzerinde etkili olmaya çalışır. Sonuç: Lekeli ciltlere, Spf 50 nin üzerinde güneş koruması sağlamaya yardımcıdır.

Solante Pigmenta Tınted ne işe yarar?

Solante Pigmenta Tinted Hassas ve kızarık ciltlere özel formüle edilen güneş kremidir. Güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı yüksek koruma sağlayabilir. Renkli özelliği ile kızarıklıkların ve kusurların görünümünü gizler. Uygulama sonrası doğal bir görünüm için kullanılabilir.