Bepanthol kaç çeşit?

İçindekiler:

  1. Bepanthol kaç çeşit?
  2. Bepanthol nasıl kullanılır?
  3. Bepanthol nereye sürülür?
  4. Bepanthol krem hangi ciltler için?
  5. Bepanthol burun içine sürülür mü?
  6. Bepanthen ampul haftada kaç gün kullanılır?

Bepanthol kaç çeşit?

Yağ bazlı ya da losyon türünde hazırlanan Bepanthol ürünleri, cildin bakım ihtiyacına yönelik geliştirildiği için farklı çeşitler içeriyor. 30 gr, 50 gr, gr gibi farklı ölçülerde satışa sunulan kremler, seyahat boyu ya da klasik boy şeklinde satın alınabiliyor.

Bepanthol nasıl kullanılır?

Bepanthol krem nasıl kullanılır? Uygulama bölgesi uygun temizleme solüsyonu ile temizlendikten sonra tonik ile günlük bakım yapılmalı ve ardından krem, ilgili bölgeye sürülmelidir. Bepanthol krem kozmetik bir ürün olmadığı için emilimi biraz zaman alır. Günde 2 kez sürülmesi yeterlidir.

Bepanthol nereye sürülür?

Genel olarak kesik, sıyrık, yanık ve yanığa bağlı oluşan deri yangılarında kullanılan, bununla birlikte emziren annelerde meydana gelen çatlak meme ucu probleminin giderilmesinde de etkili olur.

Bepanthol krem hangi ciltler için?

Ciltteki nem oranını dengeler. Özellikle pul pul dökülen, kuru ve çatlak problemiyle sık karşılaşılan bir cilde sahip olan kişilerin düzenli olarak kullanması tavsiye edilir. Düzenli olarak kullanılan Bepanthol krem, cilde kaybettiği nemi tekrar kazandırarak bu gibi problemlerin önüne geçer.

Bepanthol burun içine sürülür mü?

Göz, kulak ve vücudun ağız, burnun içi, vajina gibi alanlarını kaplayan mukoz membranlar (zar) ile temasından kaçınınız. Tahriş olmuş deride enfeksiyon riski bulunmuyorsa (örneğin güneş yanıkları) BEPANTHEN PLUS kullanılması tavsiye edilmez.

Bepanthen ampul haftada kaç gün kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça, günde bir defa veya haftada birkaç defa 1 ampul kullanılır.