Country ne demek moda?

İçindekiler:

  1. Country ne demek moda?
  2. Country mutfak dolabı ne demek?
  3. Country eşya nedir?
  4. Country ne demek Mimari?
  5. Country türkçesi ne demektir?
  6. Country tarz ev ne demek?
  7. Country mutfak hangi malzemeden yapılır?
  8. Country mutfak dolapları hangi malzemeden yapılır?

Country ne demek moda?

Country tarz, köy tarzı ya da şehir dışında yaşayan, taşra insanlarının ev dekorasyonu tarzı olsa da zamanla daha farklı bir hal almıştır. ... Çiçekli desenlerin, pütükareli kumaşların, kalın perdelerin, kabarık koltukların ve doğal mobilyaların kullanıldığı country stili ev dekorasyonunda renkler genelde pasteldir.

Country mutfak dolabı ne demek?

Country Mutfak son zamanlarda en sık kullanılan yeni nesil mutfak dolabı modellerinden biridir. Genel olarak; yaşam alanlarını rahatlatan, sade, doğal ve abartısız mutfak modelleri olarak betimlenebilir. Country mutfak çok büyük bir kesimin kullandığı ve her ev yapısına uygun bir modeldir.

Country eşya nedir?

Son zamanlarda ev dekorasyonu uygulamalarında sıkça tercih edilen country, daha çok rahatına ve keyfine düşkün olan ve klasik tarz mobilya ve ahşap sevenler için uygun olabilecek bir tarzdır. Country tarzı oluşturmak için genellikle, ferforje, eskitme görünümlü ahşap ve klasik modeller tercih edilir.

Country ne demek Mimari?

Country tarzı, İngiltere ve Fransa'daki kırsal bölgelerde bulunan yaşam alanlarının atmosferini yansıtan, iç mekan dekorasyon türüne verilen genel isimdir. Kır stili olarak da tabir edilen Country örneklerinde yoğunlukla ahşap malzemeler, çiçek ve doğayla ilgili desen detayları kullanılıyor.

Country türkçesi ne demektir?

Türkçe karşılığı olarak Country kelimesi, 'ulus ve ülke' şeklinde genel anlamı ile beraber değerlendirilmektedir. Aynı zamanda buna benzer farklı anlamlar üzerinden de ele alınan bir kelime olduğunu söylemek mümkün.

Country tarz ev ne demek?

Country dekorasyon; kırsal hayata, dolayısıyla doğaya ve nostaljiye vurgu yapıyor. Bu nedenle country dekorasyon örneklerinde bol bol ahşap, çiçek ve doğayla ilgili detaylar kullanılıyor. Eskitme mobilyalar ile beraber beyaz ve pastel tonlar, bu dekorasyon tarzı için olmazsa olmaz.

Country mutfak hangi malzemeden yapılır?

Artık günümüzde yeni yapılan her mutfakta kullanılmaktadır. Country mutfak dolapları iki tür malzemeden yapılır. Lake boyalı kapak ve Membran baskılı kapaktan yapılır.

Country mutfak dolapları hangi malzemeden yapılır?

Ahşap mutfaklar genellikle klasik ve kantri (country) tarzı mutfaklarda kullanılır. Fiyat olarak en pahalı kapak modelidir. Ankastre mutfak dolapları, Yukarıda bahsedilen tüm mutfak dolabı çeşitlerinden yapılabilir.