Komple vücut epilasyon ne kadar?

İçindekiler:

  1. Komple vücut epilasyon ne kadar?
  2. Tum vücut Lazer Epilasyon Kaç Seans?
  3. Lazer epilasyon ne kadar dayanır?
  4. Lazer epilasyon ne kadar sürede biter?
  5. Kaç seansta epilasyon erkek?

Komple vücut epilasyon ne kadar?

Lazer epilasyon fiyatları kişinin kilosu, cilt tipi, kıl tipi ve rengi, işlem yapılan bölge, teknik ve lazer epilasyonun yapıldığı kliniklere göre farklılık gösterir. Tüm vücut epilasyon fiyatları genellikle 2021 yılı içerisinde 1000 TL'den başlayıp 3500 TL'ye çıkmaktadır.

Tum vücut Lazer Epilasyon Kaç Seans?

Lazer epilasyonun ortalama 6 seans uygulanması başarılı bir sonuç sağlar. Yüz bölgesi ve hormonal nedenli tüylenmelerde seans sayısı ortalama 10 olur. Seans aralıkları vücut bölgelerinde ortalama 2 ay, yüzde ise 1 aydır.

Lazer epilasyon ne kadar dayanır?

Lazer epilasyon kıl ve tüylerden kurtulmak isteyen kadınlar için oldukça kalıcı ve başarılı bir yöntemdir. Bu yöntem yaklaşık 6-8 seans süren ve seans aralıkları 6 hafta olan bir süreci kapsar. Bu süreçte %80 ila %90 oranında başarı elde edilirken çok küçük oranda kıl ve tüy vücudunuzda kalır.

Lazer epilasyon ne kadar sürede biter?

Kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye tüylerin dökülme süresi değişiklik gösterir. Alexandrite lazer, uygulama sırasında tüyleri döker, hemen sonra çıkan tüyler de en çok 3 hafta içinde tamamen dökülmüş olur. Buz lazer ve diğer sistemlerde de maksimum 3 hafta içinde tamamen tüysüz bir tene kavuşursunuz.

Kaç seansta epilasyon erkek?

Cilt/kıl yapısı ve bölgelere göre değişkenlik göstermekle birlikte erkeklerde lazer epilasyon tedavisi genelde 6 – 10 seans sürmektedir. Bacak, göğüs ve yüz bölgeleri tedaviye daha iyi cevap vermektedir.