Yanımda uygulaması neden durduruldu?

İçindekiler:

  1. Yanımda uygulaması neden durduruldu?
  2. Bugun bana ne var?
  3. Vodafone hediye çarkı hangi gün?
  4. Vodafone bugün bana ne var?

Yanımda uygulaması neden durduruldu?

Vodafone Yanımda durduruldu hatası ile karşılaşmanızın bir diğer sebebi telefonunuzun hafızasının dolu olması olabilir. Uzun süredir kullanmadığınız gereksiz uygulamaları telefonunuzdan kaldırarak hafızayı boşaltabilirsiniz.

Bugun bana ne var?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Vodafone hediye çarkı hangi gün?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Vodafone'a yeni gelen aboneler, aktivasyonları tamamlandıktan en erken 24 en geç 48 saat sonra kampanyaya katılabilirler.

Vodafone bugün bana ne var?

Vodafone Yanımda salla kazan olarak da bilinen “Bana Ne Var?” bölümü kullanıcıların her pazartesi günü girerek servis sağlayıcı tarafından verilen hediyeleri toplayabileceği bir alandır. Bu bölüme girebilmek için akıllı cihazlarınıza Yanımda uygulamasını indirmeniz ve kurmanız gerekir.