Teosyal dolgu ne demek?

İçindekiler:

  1. Teosyal dolgu ne demek?
  2. Teosyal Kiss ne demek?
  3. Teosyal Kiss dolgu nedir?
  4. Teosyal RHA dudak dolgusu nedir?
  5. Nazolabial dolgu nedir?
  6. Juvederm Voluma nedir?
  7. Dinamik dolgu nedir?
  8. Kalıcı dolgu nedir?
  9. Dudak dolgusunda en iyi marka hangisi?

Teosyal dolgu ne demek?

Teosyal. Kalıcı olmayan, hayvansal kaynaklı olmayan, hyalüronik asit içeren bir dolgu maddesidir; merkezi Cenevre de bulunan Teoxane laboratuvarlarında üretilmektedir. TEOSYAL® First Lines: İnce cilt kırışıklıklarını ve göz çevresindeki kazayağı çizgilerini doldurmak için kullanılıyor.

Teosyal Kiss ne demek?

Teosyal Kiss dudak ve çevresindeki hassas bölgenin iyileştirilmesi için özel olarak geliştirilmiş olup, yüksek oranda içerdiği hyaluronik asit ve çapraz bağlarıyla, etkin, dayanıklı ve uzun süre kalıcı olabilmektedir. ... Burnun iki yanından başlayarak dudak kenarlarına uzanan hatta nazolabial deniyor.

Teosyal Kiss dolgu nedir?

Teosyal Kiss İle Dudak Dolgunlaştırma Dudak Estetiği Dolayısıyla sıradan bir dolgu dudakta süresinden daha erken erirken özel olarak dudak dolgusu şeklinde hazırlanan bu dolgu en az 6-8 ay dudaklarda dolgun bir şekilde kalmakta ve hatta daha uzun sürede kendini muhafaza etmektedir.

Teosyal RHA dudak dolgusu nedir?

Teosyal RHA, sıkılaştırma veya germe esnasında ortama uyum sağlar ve uygulama alanın performansını korur. Yüzeysel ve ince kırışıklılara, derin kırışıklıklara uygulanan bir dolgudur.

Nazolabial dolgu nedir?

Nazolabial dolgu, burun kanatlarından ağız kenarına inen çizgilerin giderilmesi için uygulanan bir dolgu uygulamasıdır. Yaşlanma, genetik ve çevresel faktörlerden dolayı zamanla derinleşen bu çizgiler, yüz ifadesinde değişime yol açar; yüzde mutsuz ve üzgün bir ifade oluşabilir.

Juvederm Voluma nedir?

JUVÉDERM® VOLUMA™, kilo kaybı ya da yaşa bağlı yüz yağ dokusunun azalması nedeniyle çukur ve belirsiz hale gelen çene, yanak ve elmacık kemiği kontürünü yeniden biçimlendiren ve hacim katan enjekte edilebilir hiyalüronik asit hacim vericidir.

Dinamik dolgu nedir?

Dinamik dolgu, yüzdeki hacim eksikliklerini giderirken dinamik yüz hareketlerini koruyan bir tekniktir. Dinamik yüz hareketleri kızma, gülme ve şaşırma gibi mimiklerin yapılabilmesini sağlar. ... Bu kırışık ve olukların tedavisinde hareket kabiliyetini kısıtlamadan en uygulanan en etkili tedavisi ise dinamik dolgudur.

Kalıcı dolgu nedir?

Kalıcı dolgu . uygulamaları daha çok erimeyen hyalüronik asit olmayan , silikon gibi maddelerden seçilen dolgulardır. Bazen uzun etkili hyalüronik asit veya hidroksi apatit gibi dolgular da kalıcı gibi algılanmaktadır ama bu bilgi yanlıştır.

Dudak dolgusunda en iyi marka hangisi?

Güvenilir Dolgu Markaları Nelerdir? Stylage, Hyabell, Teosyal, Juvederm, Restylane gibi markalar güvenilir dudak dolgu markaları olmaktadır. Uygulamalarda doğal görüntüye en yakın olarak gözlemlenen bu markaların hyalüronik asit bazlı ürünleri tercih edilmektedir.