Aydınlatıcı pudra nedir?

İçindekiler:

  1. Aydınlatıcı pudra nedir?
  2. Toz aydınlatıcı mı likit aydınlatıcı mı?
  3. Pudra nedir ne işe yarar?
  4. Haylaytır nereye sürülür?
  5. Likit aydınlatıcı ne işe yarar?

Aydınlatıcı pudra nedir?

Aydınlatıcı, toz, stick, jel ve likit forma olabilen, ten makyajına daha ıslak, parlak ve aydınlık bir etki veren makyaj malzemesidir. Aydınlatıcı fırçası veya parmaklarla sürülebilen aydınlatıcılar, makyaja daha canlı ve enerjik bir hava katıyor.

Toz aydınlatıcı mı likit aydınlatıcı mı?

Sıvı aydınlatıcı daha konsantre bir yapıya sahiptir, dolayısıyla daha idareli kullanmalısınız. Elmacık kemiklerinin üstü ise en uygun uygulama alanı. Aynı şekilde dudağın üst kısmına ve kaş kemiğine de uygulanabilir. Geniş bir alanı aydınlatmak istediğinizde ise en uygun olanı toz aydınlatıcıdır.

Pudra nedir ne işe yarar?

Ten makyajını sabitlemek, likit ürünlerin çizgilere dolmasını engellemek ve cilde mat bir görünüm kazandırmak için kullanılır. Pürüzsüz cilt için her makyajında mutlaka pudra kullanmanı öneriyoruz. Pudrayı dilersen fondötenin üzerine sürebilir veya sadece pudra kullanarak ten makyajını tamamlayabilirsin.

Haylaytır nereye sürülür?

Aydınlatıcı yüzün hangi bölümüne uygulanır? Aydınlatıcı yani highlighter, göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır.

Likit aydınlatıcı ne işe yarar?

Sıvı aydınlatıcıyı elmacık kemiklerinin üzerine, kaş üstüne, çene bölgesine, kaş altına, burun üzerine, göz pınarlarına ve alın kısmına uygulayabilirsiniz. ... Sıvı aydınlatıcı, yüze boyut kazandırmak, ışıltı katmak ve canlılık sağlamak amacıyla tercih edilmektedir.