HGS km sorgulama nedir?

İçindekiler:

  1. HGS km sorgulama nedir?
  2. Araç km düşürme nasıl Anlaşilir?
  3. Km oynanan araç nasıl anlaşılır?
  4. Km düşürme Mahkemesi ne kadar sürer?

HGS km sorgulama nedir?

PTT KM SORGULAMA Araç km sorgulama yöntemlerinden bir tanesi PTTAVM'dir. Kilometre sorgulaması yapmak için aracın plakası ya da şasi numarası gereklidir. 24.07.2013 tarihinden sonraki kilometre kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Bu sorgulama ekranın diğer adı HGS km sorgulama olarak bilinmektedir.

Araç km düşürme nasıl Anlaşilir?

Araç kilometresine oranla; direksiyon simidi, vites topuzu yıpranmış, yırtılmış, vites ve direksiyonda boşluk ve dengesizlik varsa, aracın debriyaj, fren ve gaz pedalları yıpranmış, vites aksamı boşluk yapmış, şoför koltuğu çökmüş ve süngeri yıpranmış, ön göğüs kısmı yıpranmış, araç içinden de çok ses yapıyorsa, teyp, ...

Km oynanan araç nasıl anlaşılır?

Arabanın Kilometresiyle Oynandığını Nasıl Anlarsınız?
  1. İkinci el otonun ruhsatı ile birlikte servise götürülmesi gerekir. ...
  2. Kesin bir sonuç vermese de direksiyon simidi, vites, el freni ve koltuk döşemelerindeki aşınma aracın ne kadar çok kullanıldığı, yani km'sinin fazla olduğunun da bir göstergesidir.
Daha fazla öğe...

Km düşürme Mahkemesi ne kadar sürer?

ARAÇ KİLOMETRE DÜŞÜRME DAVASI NE KADAR SÜRER ? Araç kilometresini düşürme davası karşı tarafın direncine göre 1 yıl kadar sürebilir. İlgili süreçte aracı kullanabilirsiniz. En son dava sonuçlandığında tüm zararınız işleyecek faiz ile birlikte tahsil edilmektedir.