Halkbank kredi kartı borcunu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Halkbank kredi kartı borcunu nasıl öğrenebilirim?
  2. Halkbank kalan ekstre borcu ne demek?
  3. Ziraat hesap ekstresi nasıl alınır?
  4. Ziraat Bankası geriye dönük kredi kartı ekstresi nasıl alınır?
  5. Halkbank ekstre nedir?

Halkbank kredi kartı borcunu nasıl öğrenebilirim?

SMS-Ekstre Hesap Özeti'nizdeki son ödeme tarihi, asgari ödeme tutarı ve toplam borç tutarı bilgileri cep telefonunuza SMS olarak gönderilir. Bu hizmetten yararlanmak için 08 Dialog'u arayabilir, Halkbank İnternet Şubesi'nden SMS/Kredi Kartı Ekstre Talimatı ekranından talepte bulunabilirsiniz.

Halkbank kalan ekstre borcu ne demek?

Kalan ekstre borcu eski demek bir önceki ayda bulunan borcunuzun yeni ekstreye aktarılması anlamına gelmektedir. Bazı durumlarda insanlar sadece borçlarının sadece asgari tutarını ödüyor ve kalan borç bir sonraki aya devrediyor bu borç eski borç oluyor.

Ziraat hesap ekstresi nasıl alınır?

Hesap sorgulama işlemini 3 farklı şekilde gerçekleştirebilirsiniz: Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir.

Ziraat Bankası geriye dönük kredi kartı ekstresi nasıl alınır?

4747'ye mesaj göndererek, ekstre bilgilerinizi saniyeler içinde alabilirsiniz. Cevap direkt olarak kayıtlı olan telefon numaranıza gelecektir. Ekstrenizi öğrenmek için internete gerek duymadan sadece telefon numaranızla işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Halkbank ekstre nedir?

Elektronik Ekstre, Halkbank'ta bulunan tüm hesaplarınıza ait hareket bilgilerinin izlenebilmesine imkân veren bir raporlama sistemidir. Hesap hareketleri aylık, haftalık, günlük dönemler halinde elektronik ortamda bir dosya şeklinde tarafınıza gönderilir.