Mürüvvet Evyap Okulları kimin?

İçindekiler:

  1. Mürüvvet Evyap Okulları kimin?
  2. Activex sahibi kim?
  3. Evyap markasi kimin?
  4. Arkonun sahibi kim?

Mürüvvet Evyap Okulları kimin?

Özel Mürüvvet Evyap Okulları, 1927 yılında temelleri atılan Evyap Holding'in iki hayırsever hissedarı tarafından, vefat eden kız kardeşleri adına 2008 yılında kurulmuştur.

Activex sahibi kim?

Activex, 1927 yılında Mehmet Rıfat Evyap tarafından kurulan Evyap Sabun Yağ Gliserin San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki sıvı sabun markasıdır. Evyap, sabun, duş jeli, şampuan, tıraş ürünleri, cilt bakım kremleri, kokulu kozmetik ve bebek bezi, diş macunu gibi ürünler üreten yerli sermayeli bir firmadır.

Evyap markasi kimin?

Serüvenine temizliğin en doğal sembollerinden sabun ile başlayan Evyap'ın kurucusu Mehmet Rıfat Evyap'ın en büyük prensibi, kaliteli ürünler üretmekti. Bugün son teknolojiyle üretilen ürünler de bu temel ilke çerçevesinde 7'den 70'e herkesin beğenisine sunulmaktadır.

Arkonun sahibi kim?

Güneydoğu Asya'nın en önemli liman işletmecilerinden biri olan Filipinler merkezli International Conainer Terminal Services, Evyapport'un yüzde 65'ini satın alıyor. Kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde Duru, Arko, Activex gibi önemli markalarla tanınan Evyap Grubu, ulaşım sektöründeki şirketine Asya'dan ortak alıyor.