Folkart Towers kaç TL?

İçindekiler:

  1. Folkart Towers kaç TL?
  2. Folkartin sahibi kim?
  3. Folkart ın içinde neler var?
  4. İzmir ikiz kuleler kimin?
  5. Folkartta ne yapılır?
  6. Folkart ne iş yapıyor?
  7. Folkart Towers raylı sistem mi?
  8. BIVA Tower kimin?

Folkart Towers kaç TL?

Folkart Towers
Maliyet150 milyon $
SahipSaya Grup
Yükseklik
Anten/Direk200 m
17 satır daha

Folkartin sahibi kim?

Mesut Sancak, 1974 yılı Siirt doğumlu. Yaşamının ilk on yılı Van'da geçen iş adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı'ın Yönetim Kurulu Başkanı.

Folkart ın içinde neler var?

İçerisinde rezidans, ofis, spor kompleksi ve alışveriş merkezi bulunan bir toplu yaşam alanıdır. Proje, 27 bin metrekare araziye sahip ve 200 metre uzunluğundadır. Hem oturmak için hemde yatırım anlamında çok fazla fırsat sunan bu projede açık yüzme havuzu, spor salonu, sauna, SPA gibi imkanlar bulunmaktadır.

İzmir ikiz kuleler kimin?

Toplam 200 metrelik boyuyla Türkiye'nin en uzun ikiz kuleleri Folkart Towers'ı İzmir'de inşa eden Folkart Yapı, şimdi de 375 metre uzunluğundaki Highlife projesi için kolları sıvadı. 85 katlı kule projesi tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek binası olacak.

Folkartta ne yapılır?

Folkart Towers AVM bulunan Kulenin 5, 6 ve 7. katlarında yaklaşık metrekaresi kapalı 1325 metrekaresi açık olmak üzere, bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, spa, fitness, sauna, tenis - basketbol sahaları yer alan sağlık ve spor merkezi bulunuyor.

Folkart ne iş yapıyor?

Aile, Saya Grup'un kurulduğu 2006 yılında grubun ilk şirketi olan Folkart Yapı A.Ş.'nin de temellerini attı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren; yüksek yapılar, A+ konut ve ofisler, alışveriş merkezleri ve okul projelerine odaklanan Folkart “Hayat Buna Değer” mottosu ile yolcuğuna başladı.

Folkart Towers raylı sistem mi?

Folkart Towers İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor. İki kulede ayrı ayrı 2 bodrum + zemin + 43 kattan oluşmaktadır. ... Folkart Towers projesinde, 2 kulenin çekirdek 3 gözlü şaft perdesinde kullanılmak üzere dizayn edilen ACS-P tırmanır sistem 3 pompa, 20 piston ile hareket etmektedir.

BIVA Tower kimin?

1998 yılında mimar Vahap Yılmaz tarafından kurulan Biva, “kusursuz yapı” odaklı, bilgi ve hayal gücünün birlikteliğinin ile benzersiz yapılara imza atan bir mühendislik ve mimarlık markasıdır.