Diş beyazlatma islemi nedir?

İçindekiler:

  1. Diş beyazlatma islemi nedir?
  2. Diş Beyazlatma Kalıcı mi?
  3. Lazerle diş beyazlatma acıtır mı?
  4. Devlet Hastanesinde diş beyazlatma var mı?
  5. Lazerle diş beyazlatma ne kadar sürer?

Diş beyazlatma islemi nedir?

Hidrojen Peroksit veya Türevleri kullanılarak yapılan bir ağartma (renk açma) işlemidir. Kullanılan maddeler oksijen (0) açığa çıkarır. Oksijenin ayrılmasıyla birlikte dişin rengi de açılır. Bu işlem; sarı, kahverengi veya gri renkli dişleri olan kişilerin daha beyaz dişleri olmasını sağlamaktadır.

Diş Beyazlatma Kalıcı mi?

Diş beyazlatma sonrası oluşan renk, en az 2 yıl kalıcılığını, beyazlığını korumaktadır. Düzenli bakım ve diş fırçalamaya dikkat edilmesi bu sürenin uzamasına yardım edecektir. Beyazlatma sonrasında en sık rastlanan şikayetler dişlerde meydana gelen hassasiyetlerdir.

Lazerle diş beyazlatma acıtır mı?

Diş Beyazlatma Acıtmayan Bir İşlemdir.

Devlet Hastanesinde diş beyazlatma var mı?

Diş Beyazlatma İşlemini Kim Yapar Ve Nerede Yaptırabiliriz? Diş beyazlatma işlemi diş hekimleri tarafından yapılmaktadır. Bu işlemi özel kliniklerde, özel hastanelerde ya da devlet hastanelerinde randevu alarak muayene olduktan sonra dişiniz diş beyazlatma işlemine uygunsa yaptırabilmek mümkündür.

Lazerle diş beyazlatma ne kadar sürer?

Lazer dişi tek başına beyazlatmaz. Sadece beyazlatma jelini aktif ederek gerekli kimyasal reaksiyonu başlatır(lazer dişin içine işlemez.). Bu işlem 30-45 dakika civarı sürer ve anında sonuç verir. Ancak istenilen beyazlık seviyesine ulaşılması için birden fazla seans da gerekebilir.