Dr Burak Deveci Kimdir?

İçindekiler:

  1. Dr Burak Deveci Kimdir?
  2. Hematoloji Bölümü ne demek?
  3. Prof Dr ihsan Karadoğan kimdir?
  4. Prof Dr ihsan Karadoğan oldu mü?
  5. Prof Dr ihsan Karadoğan öldü mü?
  6. Hematoloji doktoru ne kadar maaş alır?

Dr Burak Deveci Kimdir?

Burak Deveci Kimdir? Uzm.Dr.Burak DEVECİ, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başlamış olduğu lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak Tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayıp Dahiliye-İç Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

Hematoloji Bölümü ne demek?

Hematoloji, kan hastalıklarının yanı sıra dalak ve kemik iliği gibi kan yapıcı organların hastalıkları ile de ilgilenen bilim dalıdır. Dahiliye bölümünün yan dalı olan hematoloji, temel olarak hastalıkları iyi huylu (kanser olmayan) ve kötü huylu olmak üzere iki grupta inceler.

Prof Dr ihsan Karadoğan kimdir?

1963 yılında Antalya'da doğan Karadoğan, 1987 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1993-96 yılları arasında hematoloji konusunda uzmanlık eğitimi alan İhsan Karadoğan, 2006-2011 yılları arasında ise mezun olduğu üniversitede hematoloji profesörü olarak görev yaptı.

Prof Dr ihsan Karadoğan oldu mü?

Karadoğan, dün akşam saat 20.30 sıralarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Prof. Dr. İhsan Karadoğan'nın cenazesi ikindi namazı sonrası Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Prof Dr ihsan Karadoğan öldü mü?

DUVAR - Antalya'da kemik iliği ve kan kanseri hastalarının tedavisinde yaptığı başarılı çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. İhsan Karadoğan, doğum gününde kansere yenik düştü. Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Karadoğan, tedavi gördüğü hastanede 57 yaşında vefat etti.

Hematoloji doktoru ne kadar maaş alır?

Zorunlu hizmet kimi zaman 6 yıla kadar çıkabiliyor. Bu zorlu süreci tamamlayan hematologların aldığı maaş ise 1200-1400 TL arasında.