iPhone 12 su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. iPhone 12 su geçiriyor mu?
  2. iPhone 8 Plus su geçirir mi?
  3. iPhone 8 Plus denizde su geçirir mi?
  4. iPhone 8 sıfır üretimi durdu mu?
  5. iPhone 8 Plus var mı?

iPhone 12 su geçiriyor mu?

Bu modeller, IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (30 dakikaya kadar maksimum 6 metre derinlik): iPhone 13. ... iPhone 12 mini. iPhone 12 Pro.

iPhone 8 Plus su geçirir mi?

Akıllı telefon sektörünün lider isimlerinden biri olan Apple, geçtiğimiz sene iPhone X'in yanı sıra iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de tanıtmıştı. ... Telefonun su geçirmezlik derecesini etkileyen bu malzeme yüzünden, iPhone 8 Plus'un suya ve toza karşı sanıldığı kadar dayanıklı olmadığı belirtiliyor.

iPhone 8 Plus denizde su geçirir mi?

Bu üç iPhone modeli de suya ve toza karşı IP67 dayanıklılık sertifikasına sahip. Yani bunun anlamı, ürünlerin 1 metre derinlikte yarım saate kadar dayanabildiği. Yine de Apple, ürünün su altında kullanılmasını tavsiye etmiyor, su hasarı yaşandığında da bunu garanti kapsamında tutmuyor.

iPhone 8 sıfır üretimi durdu mu?

Apple'ın 2017 yılında tanıttığı iPhone modelleri iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın üretimi durduruldu. iPhone SE 2020 Apple tarafından 15 Mart'ta tanıtıldı.

iPhone 8 Plus var mı?

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, tamamen yeni ve harika cam tasarımıyla iPhone'un yeni neslini temsil ediyor. Cupertino, California — Apple bugün iPhone'un yeni nesli olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı duyurdu.