Karışık kitabı kaç yaş için uygundur?

İçindekiler:

  1. Karışık kitabı kaç yaş için uygundur?
  2. Karışık kitabının konusu nedir?
  3. Karışık kitabı hangi tür?
  4. Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe konusu nedir?
  5. Karışık kitap türü nedir?
  6. Mucize kitabının konusu nedir?
  7. Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe nin yazarı kimdir?
  8. Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe adlı kitapta ana kahraman kimdir?
  9. Içimdeki müzik olayı nedir?

Karışık kitabı kaç yaş için uygundur?

Karışık
Çevirmen:Gizem Şakar
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı
Boyut:13.5 x 20.5 cm
Diğer Özellik:10+ Yaş
5 satır daha

Karışık kitabının konusu nedir?

Anne ve babası boşanan on bir yaşındaki Isabella her hafta farklı bir hayata geçmek zorunda. Annesi ile babası arasında bölünmüş olmak onun için sadece ev değiştirmek, farklı takma isimler kullanmak değil aynı zamanda kimliğini değiştirmek demek.

Karışık kitabı hangi tür?

Duygusal Kurgu Karışık/Türler

Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe konusu nedir?

Yazarın kendi yaşam hikâyesinden esinlenerek, küçük bir kızın görme yetisini kaybetmesiyle ilgili kaleme alınmış olan bu roman her yaştan okur için. İlham verecek bir cesaret ve kararlılık hikayesi. ...

Karışık kitap türü nedir?

Duygusal Kurgu Karışık/Türler

Mucize kitabının konusu nedir?

“Cesaret ve gerçeklerle dolu Mucize, etrafımızı saran güzellikleri fark etmeyi anlatıyor. Auggie Pullman'a âşık olmamak imkânsız.” ... “Mucize, kocaman yürekli bir kitap… hepimizin nasıl kırılgan, kusurlu ve mükemmel güzellikte varlıklar olduğumuzu gösteriyor.”

Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe nin yazarı kimdir?

Paola Peretti Kiraz Agaci ile Aramizdaki Mesafe/Yazarları Geçirdiği bir hastalık sonucu görme yeteneğini tamamen kaybetti. Kiraz Ağacı İle Aramızdaki Mesafe, Paola Peretti'nin ilk romanı olma özelliği taşıyor. Peretti, aynı zamanda mülteci çocuklara İtalyanca öğreterek hayatına devam ediyor. Bu ürün ile ilgili 717 değerlendirme var.

Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe adlı kitapta ana kahraman kimdir?

Görme yetisini yitirirken bambaşka yetiler kazanan Paola Peretti ile çocukluğundan ilham alarak yazdığı ilk romanı Kiraz Ağacı ile Aramızdaki Mesafe'yi konuştuk... Kiraz Ağacı ile Aramızdaki Mesafe, oldukça özel bir roman.

Içimdeki müzik olayı nedir?

Gerçek bir yaşam öyküsünden ilham alınarak kaleme alınmış. 11 yaşındaki Melody'nin hastalığının adı spastik ikili kuadripleji, yani beyin felci. ... Hikaye Melody'nin öğretmenlerine, arkadaşlarına, komşularına kısaca dış dünyaya kendini kanıtlama çabasını anlatıyor. İncelikli, naif, akıcı, komik ve ilham verici bir eser.