Işletme müdürlüğü ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Işletme müdürlüğü ne iş yapar?
  2. Işletme müdür yardımcısı ne iş yapar?
  3. İşletme yetkilisi ne demek?
  4. Orman işletme şefi ne iş yapar?
  5. Genel Müdür kimdir?
  6. Orman işletme Şefliği nereye bağlı?
  7. Orman işletme müdürünün görev ve yetkileri nelerdir?
  8. Işletme yetkilisi ne demek?

Işletme müdürlüğü ne iş yapar?

Yönetici, personel, tedarikçi ve müşteriler ile güven odaklı ve uzun vadeli ilişkiler kurmak, İşletmenin faaliyet gösterdiği alan kapsamında, ilgili yasa ve yönetmeliklere uygunluğunu denetlemek, İşletmenin temizlik, güvenlik, bakım ve teknik ihtiyaçlarının uygun şekilde karşılanmasını sağlamak.

Işletme müdür yardımcısı ne iş yapar?

Müdür Yardımcısı, bir kurumun verimliliğini arttırmak, kurallara ve yönetmeliklere uygunluğunu sağlamak için departman yöneticisine yardımcı olmakla görevlidir.

İşletme yetkilisi ne demek?

Tanımı : Bütçe ile ödenek tahsis edilen her bir işletmenin en üst yöneticisini veya anılan görevi yürütmekle görevlendirilen kişidir.

Orman işletme şefi ne iş yapar?

Orman işletme şefi; görev alanı içinde çalışan bütün memurların amiri ve döner sermaye bütçesine ait işlerde gerçekleştirme görevlisidir. Orman işletme şefliğinin görevleri şunlardır: 1) Amenajman ve silvikültür planları esas alınarak ağaç seçmek ve damgalamak.

Genel Müdür kimdir?

Genel Müdür, şirketin yasal temsilcisidir ve şirket işletmelerinin yönlendirilmesi ve yönetimin sorumlu kişidir. Şirketin emanet edildiği en yetkili kişidir. Genel Müdür, Yönetim Kurulunun düzenli üyesi olamaz, ancak Yönetim Kurulu üyeleri arasından herhangi birini yerine geçici olarak vekalet edebilir.

Orman işletme Şefliği nereye bağlı?

ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ: İşletme müdürleri, Bölge müdürlüğüne bağlı olup; kendi görev alanı dâhilinde çalışan bütün personelin amiri ve denetleyicisidir.

Orman işletme müdürünün görev ve yetkileri nelerdir?

Orman işletme şefliğinin görevleri şunlardır:
  • Amenajman ve silvikültür planları esas alınarak ağaç seçmek ve damgalamak.
  • Teknik esaslara göre ağaç kestirmek, standartlara ve özel isteklere göre parçalara böldürtmek, gerektiğinde imal ettirmek ve her çeşit taşıma ve istif işlerini yaptırmak.
Daha fazla öğe...

Işletme yetkilisi ne demek?

Tanımı : Bütçe ile ödenek tahsis edilen her bir işletmenin en üst yöneticisini veya anılan görevi yürütmekle görevlendirilen kişidir.